close

Ai nevoie de sprijin în a lua o decizie? Consultanții noștri sunt alături de tine! Sună la 0733.303.334

Programează-te Telefonic

Alătură-te
echipei noastre

Dacă ești psihoterapeut și vrei să faci parte dintr-o echipă care crede în unitate, în diversitate și pune accentul pe dezvoltarea fiecărui membru în parte, locul tău este aici.

Alătură-te echipei noastre

Intră în programul de mentorat și cunoaște-ți mentorul!

Elena_Iorga

Oana Nicolau

MENTOR

Razvan Peristeri

Razvan Peristeri

MENTOR

Dana Peristeri

Dana Peristeri

MENTOR

Georgeta Savu

Georgeta Savu

MENTOR

Adriana Buda

Adriana Buda

MENTOR

Diana Miron

Diana Miron

MENTOR

Silvia Nicolescu

Silvia Nicolescu

MENTOR

Vino în echipa noastră de specialiști

De ce să te alături echipei?

Comunitate

În cadrul Clinicii Oana Nicolau vei face parte dintr-o comunitate variată, formată din peste 70 de specialișt și vei putea lua parte la proiecte diverse, prin intermediul cărora vei avea ocazia să te promovezi.

Flexibilitate

Ai libertatea de a-ți alege propriul program pentru terapii, în functie de clienții pecare îi ai și de modul în care dorești să îți gestionezi timpul.

Confort

Poți susține ședințele de terapie atât online, cât și în locația noastră din București, în funcție de preferințele tale și ale clienților tăi. Indiferent ce alegi, noi îți punem la dispoziție cadrul pentru a-ți desfășura sesiunile în liniște.

Etapele prin care vei trece

1

Înscriere pe site

2

Video de prezentare

3

Testare psihologică

4

Interviu final

Ce spun mentee noștri?

Anisoara Lung

Anișoara Lung

Pentru mine, a fi în echipa de mentorat înseamnă susținere, ghidaj și dezvoltare în calitate de psihoterapeut. Din discuțiile cu mentorul meu am învățat tehnici despre cum să îmi abordez clienții într-un mod mai eficient, am primit diverse resurse care m-au ajutat să îmi extind cunoștințele în legătură cu anumite tulburări și mi-am conștientizat propriile temeri și rețineri pe care le aveam în cadrul terapiei.

Ioana Piscoi

Ioana Piscoi

Am găsit în cadrul programului de mentorat de la Clinica Oana Nicolau un spațiu benefic profesional și personal. Un loc unde sunt motivată să mă dezvolt continuu la nivel teoretic, în contextul particularităților personale - aspecte pozitive pe care să le fructific și obstacole peste care trebuie să navighez. Mă simt ghidată 360 de grade!”

Adina Sîrbu

Adina Sîrbu

Activitatea de mentorat m-a ajutat foarte mult să mă integrez în echipă, să aflu despre proiectele în care mi-ar plăcea să mă implic și, foarte important, am parte de încurajarea și sprijinul Georgetei mereu. Îi sunt extrem de recunoscătoare pentru ca ne aduce împreună, ne distrăm, ne provocăm unii pe alții, ca într-o mică familie în cadrul Clinicii.”

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Ruxandra Popescu

Community Coordinator

Liliana Petroman

Community Specialist