Dacă ești psihoterapeut și vrei să faci parte dintr-o echipă care crede în unitate, în diversitate și pune accentul pe dezvoltarea fiecărui membru în parte, locul tău este aici.
Intră în programul de mentorat și cunoaște-ți mentorul!
În cadrul Clinicii Oana Nicolau vei face parte dintr-o comunitate variată, formată din peste 70 de specialișt și vei putea lua parte la proiecte diverse, prin intermediul cărora vei avea ocazia să te promovezi.
Flexibilitate
Ai libertatea de a-ți alege propriul program pentru terapii, în functie de clienții pecare îi ai și de modul în care dorești să îți gestionezi timpul.
Confort
Poți susține ședințele de terapie atât online, cât și în locația noastră din București, în funcție de preferințele tale și ale clienților tăi. Indiferent ce alegi, noi îți punem la dispoziție cadrul pentru a-ți desfășura sesiunile în liniște.
Etapele prin care vei trece
1
Înscriere pe site
2
Video de prezentare
3
Testare psihologică
4
Interviu final
Ce spun mentee noștri?
Anișoara Lung
Pentru mine, a fi în echipa de mentorat înseamnă susținere, ghidaj și dezvoltare în calitate de psihoterapeut.
Din discuțiile cu mentorul meu am învățat tehnici despre cum să îmi abordez clienții într-un mod mai eficient, am primit diverse resurse care m-au ajutat să îmi extind cunoștințele în legătură cu anumite tulburări și mi-am conștientizat propriile temeri și rețineri pe care le aveam în cadrul terapiei.
Anișoara Lung
Ioana Piscoi
Am găsit în cadrul programului de mentorat de la Clinica Oana Nicolau un spațiu benefic profesional și personal.
Un loc unde sunt motivată să mă dezvolt continuu la nivel teoretic, în contextul particularităților personale - aspecte pozitive pe care să le fructific și obstacole peste care trebuie să navighez. Mă simt ghidată 360 de grade!”
Ioana Piscoi
Adina Sîrbu
Activitatea de mentorat m-a ajutat foarte mult să mă integrez în echipă, să aflu despre proiectele în care mi-ar plăcea să mă implic și, foarte important, am parte de încurajarea și sprijinul Georgetei mereu.
Îi sunt extrem de recunoscătoare pentru ca ne aduce împreună, ne distrăm, ne provocăm unii pe alții, ca într-o mică familie în cadrul Clinicii.”