Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Accesul interzis și încrederea în sine

Acum că a venit şi primăvara simt că este timpul potrivit să facem o treabă excepţională în ceea ce ne priveşte, pe mine şi pe tine.

Îţi aminteşti care este obiectivul meu? Obiectivul meu este să te fac să crezi atât de mult în tine însuţi încât să îţi transformi visele în realitate.

Îţi propun să ne ocupăm de încrederea în sine pentru că mă tot lovesc de ea, asta în cazul fericit, pentru că asta înseamnă că e pe aproape, am găsit-o cumva …În celălalt caz am pierdut-o… cu toţi am spus sau măcar am gândit cel puţin o dată acest lucru. Şi pentru pierderea încrederii în sine nu poţi oferi recompensă celui care o găseşte.

Citeste mai mult…

Pachet terapie de cuplu

5 ședințe de terapie de cuplu + o ședință bonus din partea noastră

Nu mai sunteți la fel de îndrăgostiți unul de altul, nu vă mai susțineți la fel de mult ca înainte, nu mai aveți timp să petreceți momente frumoase împreună sau apariția copilului v-a îndepărtat?  Este timpul să apelezi la un psihoterapeut!

Află mai multe detalii despre pachet

TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Fiți unul dintre cele 50 de cupluri care vor beneficia de oferta noastră în perioada 20 iulie – 20 august. 

Cum ne ajută terapia de cuplu?

Acest tip de terapie are ca scop atingerea unor obiective de cuplu si nu a unor obiective individuale. Cei doi parteneri ai cuplului isi vor fixa teluri comune, pe care vor incerca sa le atinga cu ajutorul psihoterapeutului. Daca vrem sa facem ceva pentru noi, sa evitam un divort sau pur si simplu daca dorim sa ne imbunatatim relatia putem apela la acest tip de psihoterapie, asa zisa terapie de cuplu.

Leadership personal: Cum sa te conduci pe tine insuti

Sunt doua versuri dintr-un cantec extraordinar  „The imposible dream” cantat de Sinatra care ilustreaza foarte frumos si simplu ce insemana sa te conduci pe tine insuti:

  1. to dream the impossible dream
  2. to reach the unreachable star

Altfel spus sa visezi ceea ce iti doresti, ceea ce pare imposibil si apoi sa atingi ceea ce pare imposibil de atins adica sa transformi acel vis in realitate.

Fiecare dintre noi a visat acel vis dar cati dintre noi l-au si urmat si au trait visul respectiv?

Ce s-a intamplat pe parcurs? Ce ne-a determinat sa renuntam la visul nostru?

Citeste mai mult…

Strategie in 9 pasi pentru un dialog memorabil

Citind cartea ” Secretele succesului ”  am fost foarte incantat de o strategie pe care am descoperit-o. Strategia este simpla, cuprinde 9 pasi magici. O putem folosi in situatii diverse, poate in situatii de afaceri, de negocieri, poate in relatia de cuplu, poate relatia cu copii.

Va las sa descoperiti singuri unde, cand, cu cine, puteti folosi aceasta strategie. Sorin Nicolau, antreprenor, coach.

Pas 1 : Saluta dezacordul.

Aminteste-ti mottoul : ” Cand doi parteneri sunt mereu de acord, unul dintre ei nu este necesar celuilalt “. Daca exista vreun lucru la care nu te-ai gandit, fii recunoscator ca iti este supus atentiei. Poate acest dezacord este oportunitatea ta de a te corecta inainte de a face o greseala grava. 

Pas 2 : Fii neincrezator in impresia ta instinctiva.

Citeste mai mult…

TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez