Bine ai revenit! Spune-ne cu ce te putem ajuta!

Sună acum!

TERAPIE INDIVIDUALĂ

Când vorbim de terapie individuală vorbim de un demers terapeutic în relaţie de unu la unu, care are ca scop crearea unui spaţiu sigur în care pacientul se poate simţi suficient de confortabil încât să nu se mai concentreze pe exterior şi să înceapă să se concentreze pe interiorul lui. Prin terapie individuală se pot rezolva probleme de stimă de sine, anxietate, depresie, adicții şi multe altele, care pot fi citite aici:

Citește mai mult

TERAPIE DE CUPLU

În cadrul şedinţelor de terapie de cuplu pacientul este însăşi relaţia. Celor doi parteneri li se oferă un mediu sigur şi un mediator care să îi ajute să ajungă la anumite compromisuri şi să îi înveţe să se asculte unul pe celălalt. Apelând la terapie de cuplu, îţi poţi îmbunătăţi relaţia şi poţi să reaprinzi pasiunea şi dragostea iniţială. Chiar dacă relaţia nu va continua în urma terapiei de cuplu, ambii pacienţi ies mulţumiţi şi împacaţi din această relaţie. Apelează la terapie de cuplu acum şi nu mai sta într-o relaţie care nu te face fericit.

Citește mai mult

PSIHIATRIE

Psihiatria este ramura medicinii axată pe diagnosticul, tratamentul și prevenirea tulburărilor mentale, emoționale și comportamentale. Diagnosticul bolilor psihice este făcut doar de psihiatru şi tratamentul medicamentos nu poate fi recomandat decât în urma a cel puţin o şedinţă de psihiatrie. Este recomandat să apelezi din timp la şedinţele de psihiatrie pentru ca bolile mentale pot fi periculoase şi se accelerează odată cu trecerea timpului. Atâta timp cât oamenii înţeleg că au o problemă şi apelează la şedinţele de psihiatrie, aceştia sunt pe drumul cel bun.

Citește mai mult

LOGOPEDIE

Şedinţele de logopedie ajută copilul să îşi rezolve problemele de vorbire. Să nu poţi să vorbeşti sau să te exprimi este foarte neplăcut şi crează o puternică stare de incapacitate, ne spunea specialistul nostru în logopedie, dl Valentin Drăgan. În cadrul şedinţelor de logopedie copilul a făcut tot felul de exerciţii care l-au ajutat să îşi dea drumul la vorbă şi să îi fie uşor să se integreze cu ceilalţi copii. Acesta poate rămâne cu traume puternice dacă primeşte impresia că nu este la fel de bun ca alţi copii sau că este ceva în neregulă cu el. De aceea e bine să se apeleze la logopedie încă de la o vârstă fragedă.

Citește mai mult