close

Ai nevoie de ajutor în a alege terapeutul potrivit? Completează formularul și te ajutam noi.

Programează-te
12
SUMĂ DE INVESTIT
20
Terapii / AN
vor fi alocate angajatilor pentru a crește sănătatea lor emoțională
179%
EFICIENTA SUMEI INVESTITA
în sănătatea emoțională a angajaților tăi ( ROI lunar)
12
VALOAREA MINIMA RECOMANDATA
de investit conform numărului de angajați

Beneficii incluse

Cum am calculat ROI?

In urma unui studiu intern efectuat in luna noiembrie 2020, a reiesit o crestere a productivității de 46% în urma accesării unui proces psihoterapeutic de către angajați.

Am pornit calculul de la cea mai mică rată de creștere descoperit în cadrul acestui studiu (10%) pe care am convertit-o în ore de lucru/lună. Am presupus un salariu mediu de 2000 euro brut iar formula folosita este urmatoarea:

10% * 2000 euro = 200 euro (aduși în plus, lunar, de către fiecare angajat implicat intr-un proces terapeutic)
200 euro * nr angajați aflați în procesul terapeutic = X
Y = valoarea investita de catre companie in fiecare luna

ROI (%) = (X – Y) / Y * 100

FAQ?

Cum am calculat valoarea minima recomandata?

Din experienta noastra din 2009, am observat ca un minim de 4 sedinte este necesar pentru a obtine primele rezultate in cadrul procesului psihoterapeutic.

In functie de numarul de angajati, gradul de accesare al serviciilor este variabil, intre 12%-20% la nivelul intregului an.

Ce se intampla daca angajatii mei consuma mai multe sedinte ?

Putem seta de la inceput ca sedintele sa fie alocate lunar si atunci numarul nu se va depasi sau in cazul in care angajatii au nevoie de mai multe sedinte devine dinamic si la finalul anului se va regla diferenta.

Ce se intampla daca sedintele nu se vor consuma?

Putem seta de la inceput ca sedintele sa fie alocate lunar si atunci numarul nu se va depasi sau in cazul in care angajatii au nevoie de mai multe sedinte devine dinamic si la finalul anului se va regla diferenta.

Care este durata unei sedinte de psihoterapie?

Durata unei ședințe este de 50 min

Ce fel de informatii va contine raportele lunare si trimestriale?

Numarul de angajati care va accesa serviciile, top motive pentru care au apelat, date demografice, fara a fi furnizate numele si prenumele celor care participa la sedintele de psihoterapie.

De ce valoare minima investita trebuie sa fie de 5 lei / angajat ?

Pentru lansarea fiecarui proiect sunt alocate in avans resursele necesare implementarii ( landing page personalizat, formular de programare online personalizat, account manager alocat proiectului, srijin in zona de comunicare ), toate acestea fiind amortizate pe parcursul anului.

De ce valoare maxima trebuie sa fie de 20 lei / angajat ?

In functie de numarul de angajati, gradul de accesare al serviciilor este variabil, intre 12%-20% la nivelul intregului an. Un buget mai mare de 20 lei nu este necesar. In cazul unei particularitati, abonamentul poate fi transformat intr-unul dinamic, si la sfarsitul anului se va actualiza in raport cu numar de sedinte consumate.

Descoperă soluția pentru compania ta

Programează o discuție de 30 de minute cu un membru al echipei Clinicii Oana Nicolau și află care este planul potrivit pentru compania ta.

Programează o discuție