close

Clinica Oana Nicolau face parte din Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Programează-te

Servicii integrate de sănătate emoțională pentru angajații tăi

Sănătatea emoțională a devenit o prioritate pentru companiile de top din toate industriile. Noi suntem aici pentru a te ajuta să construiești o cultură emoțională în care angajații tăi vor fi productivi, fericiți și performanți.

Corporate

Partenerii care au avut încredere în noi

Alături de ei, am reușit să construim organizații mai sănătoase în care inițiativele legate de mental health stau la baza unei culturi organizaționale sustenabile.

logo partener
logo partener
logo partener
logo partener
logo partener
logo partener
logo partener

Metodologia noastră

Cei 13 ani de experiență ne-au ajutat să înțelegem că fiecare partener, are o poveste proprie împreună cu un set de nevoi specifice. De aceea, personalizarea și transparența stau la baza parteneriatelor pe care le-am dezvoltat până în prezent.

Despre tine

Împreună cu un consultant al Clinicii Oana Nicolau veți descoperi care este starea actuală a culturii emoționale din compania dumneavoastră, bazat pe instrumente acreditate și studii despre sănătatea emoțională în rândul angajaților.

Pentru tine

Am observat că fiecare companie are nevoie de un plan personalizat, astfel, în acest pas vom construi împreună soluția potrivită pentru nevoile și contextul companiei tale pentru a pune bazele unei culturi emoționale sustenabile.

Alături de tine

Un consultant al Clinicii Oana Nicolau va fi alături de dumneavoastră și vă va ajuta să maximizați rezultatele, oferind opțiuni de comunicare internă și tracking a acestor servicii, opțiuni care de-a lungul parteneriatelor cu alți clienți au adus un impact vizibil în cadrul mediului de lucru.

Calculator ROI

Află care este ROI-ul obținut atunci când investești în sănătatea emoțională a angajaților tăi?

  Introdu număr angajați ai

  companiei tale

  Minimum 50

  Suma propusă de tine

  RON / Angajat / Lună

  Minimum 5

  Maximum 20

  * Nume

  * Email

  * Telefon

  * Companie

  Podcasts

  PODCAST ICONIC TALKS

  "Află în acest podcast cum poți gestiona eficient perioadele solicitante atât pentru tine, cât și pentru echipa ta."

  DURATĂ PODCAST 30 MINUTE

  Detalii podcast
  imagine podcast
  inimă inimi

  Beneficii

  Implementarea unor servicii de sănătate emoțională aduc beneficii neașteptate. Printre acestea se numără:

  Creșterea productivității

  Atât studiile cât și experiența noastră cu partenerii actuali, au arătat că angajații care se află într-un proces terapeutic, au o creștere a productivității la locul de muncă de cel puțin 40%.

  Retenția crescută

  Burnout-ul se află printre principalele motive pentru care un angajat decide să schimbe locul de muncă. Accesul la terapie scade șansele de a ajunge în acest punct și oferă angajatului instrumentele de prevenție necesare prin care poate menține un echilibru între viața personală și cea profesională.

  Predictibil și deductibil

  Serviciile pe care le oferim, pot fi implementate și sub formă de abonamente medicale pentru angajat, lucru care oferă control și predictibilitate pe termen lung. De asemenea, pot fi încadrate în plafonul de 400 euro/angajat/an.

  beneficii corporate

  Studii de caz

  Descoperiți sfaturi, exemple și rezultate pe care le-am obținut cu companiile cu care lucrăm la momentul actual.

  Liderii au incredere in noi

  testimonial
  Dr. Sorina Blaj
  Fondator Crystal Dental Clinic

  Colaborarea cu Clinica Oana Nicolau a venit la momentul potrivit: profesioniști, entuziaști, inventivi și mai ales deschiși la găsirea de soluții personalizate profilului activității noastre- stomatologia;

  Descoperă soluția pentru compania ta

  Programează o discuție de 30 de minute cu un membru al echipei Clinicii Oana Nicolau și află care este planul potrivit pentru compania ta.

  Programează o discuție