close

Ofertă specială între 7 - 14 decembrie! Cumpără acum 6 ședințe la 850 lei în loc de 1.200 lei sau 3 ședințe la 450 lei în loc de 600 lei.
*Prețul diferă în funcție de terapeutul și serviciul ales.

Servicii integrate de sănatate emoțională

Terapie de calitate, ușor de accesat. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care i-am ajutat să redescopere fericirea.

Oferta se aplică automat utilizând o adresă de email eliberată de către angajator.

Servicii integrate de sănătate emoțională

Sănătatea emoțională a devenit o prioritate pentru companiile de top. Rețeaua de Sănătate Regina Maria alături de Clinica Oana Nicolau îți pun la dispoziție, prin programul de wellbeing Corporate Sano, ședințe de psihoterapie pentru a-ți veni în întâmpinare atunci când simți că ai nevoie de susținere sau îndrumare pentru a-ți regăsi starea de bine și echilibrul psiho-emoțional.


 

Daca intampini dificultati in programarea din platforma, poti oricand sa apelezi numarul +40733303334 iar echipa noastra de consultanti te va ajuta in fiecare pas al procesului.

Beneficii Beneficii

Beneficii

Terapie de calitate, ușor de accesat. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat să redescopere fericirea.

Evaluarea nevoilor si stabilirea obiectivelor

Vei avea o discuție cu terapeutul ales pentru a va cunoaste si pentru a descoperi împreună care este nevoia ta in așa fel incat sa stabiliti drumul cel mai scurt pentru a găsi o soluție eficienta și ușor de implementat.

Implementarea strategiei stabilite împreuna cu terapeutul

Terapeutul va fi langa tine pe tot parcursul procesului si te va ajuta sa intelegi care sunt cauzele din spatele nevoilor descoperite la pasul 1.

Rezultate

Pe parcursul acestui proces vei incepe deja sa simti rezultatele, acestea reflectandu-se in starea ta generala de bine. De asemenea, vei dobandi skill-urile necesare pentru a aplica noile mecanisme invatate de cat ori vei avea nevoie pe viitor.

Beneficii corporate

Cum funcționează terapia?

Răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări pe care le-au adresat clienții noștri.

Lasă-l pe cel care ar vrea să transforme lumea mai întâi să se transforme pe sine.