close

Ofertă specială între 7 - 14 decembrie! Cumpără acum 6 ședințe la 850 lei în loc de 1.200 lei sau 3 ședințe la 450 lei în loc de 600 lei.
*Prețul diferă în funcție de terapeutul și serviciul ales.

Sesiuni gratuite de psihoterapie individuale

Terapie de calitate, ușor de accesat pentru membrii echipei IT SMART SYSTEMS. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat să redescopere fericirea.

Oferta se aplică automat utilizând o adresă de email eliberată de către angajator.

Servicii integrate de sănătate emoțională
Beneficii Beneficii

Beneficii

Terapie de calitate, ușor de accesat. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat să redescopere fericirea.

Evaluarea nevoilor si stabilirea obiectivelor

Vei avea o discuție cu terapeutul ales pentru a va cunoaste si pentru a descoperi împreună care este nevoia ta in așa fel incat sa stabiliti drumul cel mai scurt pentru a găsi o soluție eficienta și ușor de implementat.

Implementarea strategiei stabilite împreuna cu terapeutul

Terapeutul va fi langa tine pe tot parcursul procesului si te va ajuta sa intelegi care sunt cauzele din spatele nevoilor descoperite la pasul 1.

Rezultate

Pe parcursul acestui proces vei incepe deja sa simti rezultatele, acestea reflectandu-se in starea ta generala de bine. De asemenea, vei dobandi skill-urile necesare pentru a aplica noile mecanisme invatate de cat ori vei avea nevoie pe viitor.

Beneficii corporate

Cum funcționează terapia?

Răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări pe care le-au adresat clienții noștri.

O discutie ajuta intotdeauna, ea este doar intre tine si terapeut, doar sa te linisteasca cat sa fii back where you want to be. Daca tot este un an altfel, haideti si noi sa facem lucrurile putin altfel, poate ne dau cu plus la final 😊

Diana Dima, HR Business Partner