close

Ofertă specială între 7 - 14 decembrie! Cumpără acum 6 ședințe la 850 lei în loc de 1.200 lei sau 3 ședințe la 450 lei în loc de 600 lei.
*Prețul diferă în funcție de terapeutul și serviciul ales.

Sănătate emoțională în perioade dificile

Terapie de calitate, usor de accesat, atat online, cat si in cadrul clinicilor. Fii parte din cei peste 40.000 de clienti pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat sa isi regaseasca echilibrul emotional si sa construiasca o relatie armonioasa

Oferta se aplică automat utilizând o adresă de email eliberată de către angajator.

Servicii integrate de sănătate emoțională

Terapia prin text

Scrie si raspunde mesajelor chiar din camera ta 24/7- nu trebuie sa astepti pentru a spune tot ce ai pe suflet. Terapeutul tau iti va vedea mesajele si iti va raspunde pe parcursul zilei.

Beneficii Beneficii

Beneficii

Descoperă primii pași din procesul terapeutic.

Înscrie-te în programul de terapie prin text

Înscrierea se realizeaza prin intermediul unui formular scurt, în urma căruia vei fi contactat de unul dintre consilierii nostrii pentru a te ajuta sa îți alegi terapeutul potrivit.

Spune-ne cum te putem ajuta

Consilierul nostru te va contacta pe Whatsapp în cel mai scurt timp de la înscriere și în functie de nevoile tale, te va redirecționa la cel mai potrivit terapeu. Am reușit de fiecare dată să desemnăm clienților terapeutul potrivit.

Procesul de terapie începe!

Dupa ce ai găsit împreuna cu consilierul nostru cel mai potrivit terapeut, îi poti scrie imediat. De două ori pe zi, vei primi din partea terapeutului tău răspunsuri avizate și concise la mesajele tale.

Beneficii corporate

Cum funcționează terapia?

Răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări pe care le-au adresat clienții noștri.