close

Ofertă specială între 7 - 14 decembrie! Cumpără acum 6 ședințe la 850 lei în loc de 1.200 lei sau 3 ședințe la 450 lei în loc de 600 lei.
*Prețul diferă în funcție de terapeutul și serviciul ales.

Sesiuni gratuite de psihoterapie individuale

Terapie de calitate, ușor de accesat. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat să redescopere fericirea.

Oferta se aplică automat utilizând o adresă de email eliberată de către angajator.

Servicii integrate de sănătate emoțională

in parteneriat cu

Beneficii Beneficii

Beneficii

Un coleg se va putea programa la 2 sedinte/luna. Sunt alocate 17 sedinte pentru fiecare luna a proiectului Se va merge pe principiul „primul venit – primul servit”.

Evaluarea nevoilor si stabilirea obiectivelor

Vei avea o discuție cu terapeutul ales pentru a va cunoaste si pentru a descoperi împreună care este nevoia ta in așa fel incat sa stabiliti drumul cel mai scurt pentru a găsi o soluție eficienta și ușor de implementat.

Implementarea strategiei stabilite împreuna cu terapeutul

Terapeutul va fi langa tine pe tot parcursul procesului si te va ajuta sa intelegi care sunt cauzele din spatele nevoilor descoperite la pasul 1.

Rezultate

Pe parcursul acestui proces vei incepe deja sa simti rezultatele, acestea reflectandu-se in starea ta generala de bine. De asemenea, vei dobandi skill-urile necesare pentru a aplica noile mecanisme invatate de cat ori vei avea nevoie pe viitor.

Beneficii corporate

Cum funcționează terapia?

Răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări pe care le-au adresat clienții noștri.

La ORTEC, încercăm să găsim un echilibru de bunăstare emoțională și profesională, iar prin parteneriatul cu clinica Oana Nicolau le oferim colegilor noștri resursele și sprijinul de care au nevoie.

ORTEC Management Team