close

Ai nevoie de ajutor în a alege terapeutul potrivit? Completează formularul și te ajutam noi.

Programează-te

Sesiuni de psihoterapie individuala

Terapie de calitate, usor de accesat, atat online, cat si in cadrul clinicilor. Fii parte din cei peste 40.000 de clienti pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat sa isi regaseasca echilibrul emotional si sa construiasca o relatie armonioasa

Oferta este oferită automat utilizând un email de oferit de angajator.

Servicii integrate de sănătate emoțională

In cadrul parteneriatului TELUS International – Reteaua de clinici Oana Nicolau ai 10% la toate serviciile pe care clinica le pune la dispozitie.

Beneficii Beneficii

Beneficii

Terapie de calitate, ușor de accesat. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat să redescopere fericirea.

Evaluarea nevoilor si stabilirea obiectivelor

Vei avea o discuție cu terapeutul ales pentru a va cunoaste si pentru a descoperi împreună care este nevoia ta in așa fel incat sa stabiliti drumul cel mai scurt pentru a găsi o soluție eficienta și ușor de implementat.

Implementarea strategiei stabilite împreuna cu terapeutul

Terapeutul va fi langa tine pe tot parcursul procesului si te va ajuta sa intelegi care sunt cauzele din spatele nevoilor descoperite la pasul 1.

Rezultate

Pe parcursul acestui proces vei incepe deja sa simti rezultatele, acestea reflectandu-se in starea ta generala de bine. De asemenea, vei dobandi skill-urile necesare pentru a aplica noile mecanisme invatate de cat ori vei avea nevoie pe viitor.

Beneficii corporate

Cum funcționează terapia?

Răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări pe care le-au adresat clienții noștri.