Psihoterapeut / Mentor

Oana Nicolau

Psihoterapeut

Să lucrezi cu oameni este o şansă extraordinară să interacţionezi cu o mulţime de gânduri și trăiri cât mai diverse.

Răzvan Peristeri

Psihoterapeut

Cred că plăcerea de a lucra cu oamenii și dorința permanentă de implicare în ajutorarea mă motivează.

Dana Peristeri

Psihoterapeut

De multe ori, oamenii uită că terapeutul este şi el un om, care s-a întâlnit şi el de-a lungul timpului cu diferite probleme.

Georgeta Savu

Psihoterapeut

"Omul devine cu adevărat om atunci când îşi asuma întreaga răspundere pentru ceea ce este. Asta e primul curaj, cel mai mare curaj".

Diana Miron

Psihoterapeut

Pentru mine, experiența cunoașterii de sine este mereu fascinantă, deși poate dureroasă uneori, este mereu folositoare și obligatoriu necesară.

Adriana Buda

Psihoterapeut

Apreciază și bucură-te de ceea ce ai, deoarece, cu siguranță, sunt mulți care au mai puțin decât ai tu acum.

Silvia Nicolescu

Psihoterapeut

Cei mai mulți oameni vin pentru prima dată la terapie când simt că aproape nu mai pot. Nu e nevoie să aștepți atât.

Alin Bunescu

Psihoterapeut

Depresia și anxietatea le-am experimentat pe pielea mea, nu doar la școală sau în cabinet.

Georgeta Iorga

Psihoterapeut

Am ales să schimb modul în care gândesc, pentru a putea fi fericită, a putea spune în orice împrejurare ce simt şi ce gândesc fără teamă şi vinovăţie.

Cătălina Tomescu

Psihoterapeut

Fiecare persoană este unică, iar terapia pe care o ofer este formulată astfel încat să răspundă unicitații nevoilor individuale.

Gabriela Ispas

Psihoterapeut

Experienţa mea de până acum m-a ajutat să înţeleg unele situaţii de viaţă, cu care ne confruntăm mulţi dintre noi.

Valentin Drăgan

Logoped

Am o experienţă de peste 15 ani în lucrul cu copiii cu dificultăţi de comunicare şi tulburări de limbaj. Limbajul este instrumentul prin care se realizează relaţia şi procesul de comunicare.

Georgeta Drăgan

Psihoterapeut / Logoped

Vă aștept dacă copilul dumneavoastră se confruntă cu întârziere în dezvoltarea limbajului.

Valentina Mahfouz

Psihoterapeut

Fiecare individ alege la un moment dat să-și găsească echilibru în ceva. Hai să găsim ce te echilibrează pe tine.

Georgeta Constantinescu

Psihoterapeut

Dintotdeauna mi-am dorit să ajut oamenii şi să le alin suferinţa, de aceea am ales profesia de medic și ulterior psihoterapeut.

Miritescu Gabriela

Psihoterapeut

Cine sunt eu…un peregrin autentic în marea familie psy. Ideea intrării în lumea celor care pășesc pe aleile atât de încercate ale sufletului a venit în timp..

Madeleine Negoiță

Psihoterapeut

Consider că este o onoare și un privilegiu să poți lucra cu sufletele oamenilor. Activitatea de terapie individuală în cadrul cabinetului psihologic îmi aduce mari satisfacții.

Mariana Ene

Psihoterapeut / Logoped

Logopedia pentru mine înseamnă împletirea fabuloasă a celor două domenii pe care le-am iubit și le iubesc în viață: limba română cu gramatica aferentă ei și psihologia.

Gabriel Pîrcălabu

Psihoterapeut

Am studiat mult despre cum funcționăm, urmărind să înțeleg ce ne împiedică, uneori, să fim eficienți în viața noastră și cum am putea fi mai buni, mai fericiți.

Vlad Ionescu

Psihoterapeut

Sunt adeptul unei abordări centrată pe rezolvarea de probleme, pe identificarea și modificarea situațiilor care ne pun în dificultate.

Rosoga Roxana

Logoped

Consider ca fiecare om in viata are o optiune profesionala optima, iar pentru mine aceasta este terapia logopedica.

Coralia Constantin

Psihoterapeut

Iti propun să-ți imaginezi că nu te-ai născut întamplator pe Pamant. Ai venit aici pentru a învăța cu siguranță, dar și pentru a oferi ceva celor din jur.

Oana Cehan

Coaching

Cea mai bună cale de a prezice viitorul este să îl creezi.

Liliana Ispas

Psihoterapeut

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut, trainer, dar în primul rând sunt soție și mama unui copil minunat, lucruri care mă determină să mă perfecționez constant în ceea ce fac, să descopăr și să scot în evidență tot ceea ce este mai bun în mine și in ceilalți.

Daniela Conta

Psihoterapeut

“Indiferent cât de absurd ar părea, oamenii ar face orice pentru a evita să stea faţă în faţă cu propriul lor suflet”, afirmă Carl Gustav Jung.

Alexandru Bondar

Psihiatru

În contextul actual societatea arată mult dinamism și competitivitate creând astfel un climat în care poți fi purtat de emoții...

Alexandra Cucu

Psihoterapeut

Ca specializare de bază sunt psihopedagog, apoi în anul 2012 am terminat cursurile de formare la Asociația Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană.

Andreea Oprea

Psihoterapeut

După o carieră începută în cu totul alt domeniu, m-am îndreptat către studiile Facultății de Psihologie datorită interesului meu dintotdeauna către interacțiunile cu ceilalți și semnificația lor profundă.

Alina Cioabă

Psihoterapeut

Puterea nu e echivalentul a cât poți câștiga, ci a cât poți pierde dacă renunti sa lupti.

Adriana Mitu

Psiholog clinician/Terapeut integrativ

Cred că avem nevoie să adaptăm educația clasică, să le captăm atenția copiilor implicându-i în procesul învățării.

Elena Iorga

Psihoterapeut

Am învățat să conectez oamenii la instinctul lor sănătos de autoactualizare, atunci când ei tânjesc după aprobare.

Ana Theodorescu

Psihoterapeut

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din România.

Ingrid Mihai

Psihoterapeut

Consider că “trecutul e doar un prolog” și împreună ne vom concentra mai mult pe prezent și viitor, unde îți dorești să ajungi, și mai puțin de unde ai pornit.

Silviu Seceleanu

Psihoterapeut

Sunt un om care se împlinește dăruind.

Andrei Peristeri

Psihoterapeut

Toată viața am fost fascinat de puterea minții și de capacitatea acesteia de a trece peste orice provocare. Sau de capacitatea ei de a te opri din a-ți atinge scopul.

Potorac Simona-Nela

Psiholog clinician

Cred cu putere că omul are resurse psihice inepuizabile și nebănuite.

Alina Stroescu

Psihoterapeut

Am lucrat și lucrez cu persoane de toate vârstele, de la copii la vârstnici, inclusiv cu persoane cu dizabilități mintale, sau care prezintă diferite întârzieri în dezvoltare.

Ana Dumitrașcu

Psihoterapeut

Sunt psiholog clinician şi psihoterapeut de familie, atestat de Colegiul Psihologilor din România. Am o experiență de 15 ani în lucrul cu copii, cupluri, familii și grupuri.

Adina Marin

Psihoterapeut

Eu vad oamenii ca pe individualitati unice, fiecare avand propiul lui potential de dezvoltare si propria lui sansa la implinire si de ce nu fericire.

Popescu-Donea Alice

Psihoterapeut

Inca de cand am inceput sa inteleg lumea, mi-am dorit sa contribui la un viitor mai bun si am avut mereu visul de a ajuta, de a intelege si de a sprijini oamenii din jurul meu

Vicențiu Maftei

Psihoterapeut

Ce este cu adevărat important în relația psihoterapeutică? În esență, cred că este vorba despre sinceritate, despre capacitatea psihoterapeutului de a crea, în cabinet, un mediu autentic.

Raluca Crisan

Psihiatru

Eu sunt aici pentru a asculta, înţelege şi planifica recuperarea ta psihică, atunci când trăirile îţi scapă de sub control.

Sirbu Adina

Psihoterapeut

Pasiunea m-a îndemnat să aleg această profesie, iar sensul pe care îl dă lucrul cu oamenii pentru mine, este neprețuit.

Mihaela Oancea

Psihoterapeut

Sunt multe metode prin care ne ajutam singuri citind mai mult, experimentand diverse cai si imbunatatim, reusim sa ne simtim mai bine si sa schimbam comportamente, ganduri si emotii

Claudia Puscaru

Psihoterapeut

Pasiunea pentru psihologie s-a transformat în profesia pe care am început să o practic cu înţelegere, flexibilitate şi empatie.

Popescu Monica

Psihoterapeut

„Toate problemele sunt legate de relațiile interpersonale” spunea Adler și am ales să încep cu acest citat pentru că reprezintă și crezul meu.

Radu Iulia

Psihoterapeut

Nu în urmă cu mult timp, am început să îmi dau seama că fiecare om pe care îl văd pe stradă sau îl întâlnesc vede viața la fel de mare și complexă precum o văd și eu

Alexandra Teleman

Psihoterapeut

Eu sunt Alexandra Teleman și sunt pasionată de psihologie. Pentru mine, a face psihoterapie este un dar, un vis, o pasiune.

Prala Razvan

Psihoterapeut

Omului îi poate fi luat totul, dar nu şi ultima dintre libertăţile omeneşti: aceea de a-şi alege atitudinea într-un anumit set de circumstanţe, de a-şi alege propriul fel de a fi

Cristina Nicolae

Psihoterapeut

Înainte de a fi în rolul de psihoterapeut, am ales să trăiesc rolul de client și astfel să îmi încep Călătoria de întoarcere spre Sine și de cunoaștere a complexității pe care îl reprezintă omul.

Diana Pitei

Psihoterapeut

Numele meu este Diana Pitei și sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Sunt psiholog clinician, life coach și psihoterapeut cognitiv-comportamental.

Anișoara Lung

Psihoterapeut

“Dacă vrei să fii fericit și independent, mai întâi găsește persoana potrivită pe care te poți baza și pornește pe acest drum alături de ea”.

Mihaela Bandoc

Psihoterapeut

Viziunea iti va deveni clara doar in momentul in care vei privi adanc in inima ta...Cine priveste in afara,viseaza.Cine priveste inauntru,se trezeste.( Carl Gustav Jung)

Lidia Rusu

Psihoterapeut

Psihologia pentru mine este în primul rând o pasiune. Mi se pare fascinantă complexitatea umană, în tot ansamblul ei.

Vladimir Ungureanu

Psihoterapeut

“Nu poţi să înveţi un om nimic. Poţi doar să îl ghidezi să descopere ce deja se află în el.” (Galileo)

Diana Luiza Ionașcu

Psihoterapeut

Am parte, în practica mea ca psihoterapeut, de o uimire continuă față de progresul oamenilor cu care lucrez. Trăiesc o bucurie plină de compasiune văzând cum aceștia reușesc să stea față în față cu dificultățile lor.

Cristina Sandru

Psihoterapeut

Mi-am început cariera practicând psihoterapia cognitiv-comportamentală, cu ajutorul căreia am învățat cum putem deveni ușor prizonierii unor gânduri de care nici măcar nu suntem conștienți, dar mai ales cât de mult putem suferi din pricina lor.

Mihaela Selescu

Psihoterapeut

Psihoterapia presupune identificarea problemelor, educația în legătură cu felul în care aceste probleme au apărut, cum se manifestă, cum ne afectează, ce anume le menține și apoi se fac pașii înspre schimbare lor.

Sergiu Maxim

Psihoterapeut

Sunt Sergiu Maxim. Sunt psihoterapeut și coach. În cabinet folosesc tehnici din psihoterapia pozitivă, hipnoză și psihodramă.

Raluca Ionescu

Psihoterapeut

Sunt pasionată de oameni, de dinamica și energia care se creează între ei, de conversațiile și poveștile pe care le descopăr din interacțiunile mele cu ei.

Valentina Iacob

Coach

Am ales să fiu Coach din dorința de a aduce soluții în viața oamenilor ridicându-le nivelul de conștientizare, determinându-i pe ei să facă alegerile potrivite și să acționeze în conformitate cu valorile lor personale.

Ghimpu Diana Ramona

Psihoterapeut

Mizez in lucrul cu oamenii pe naturalete iar in profesia de psiholog sunt ghidata de nevoia de sens si de contributie la o lume mai constienta si mai empatica

Monica Ivanovici

Psihoterapeut

Numele meu este Monica Ivanovici și sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România în specialitățile psihologie clinică și educațională.

Piscoi Ioana - Elena

Psihoterapeut

Sunt psihoterapeut, lucru ce imi acordă marele privilegiu de a împărtăși cu clienții trăirile, gândurile, și emoțiile interioare care îi motivează sau îi pun în dificultate.

Ana-Maria Bena

Psihoterapeut

Eu sunt Ana-Maria, sunt Psiholog si Psihoterapeut specializat in Psihoterapie Integrativa si pot spune ca fac ceea ce iubesc si iubesc ceea ce fac.

Teodora Alexandrescu

Psihoterapeut

În viața de zi cu zi avem multe roluri, multe atribute prin care am putea să ne descriem, însă nu știm pe care să le alegem pentru a trasmite ceea ce dorim celor de lângă noi.

Mirea Mirela-Cristina

Psihoterapeut

Numele meu este Mirea Mirela-Cristina, și sunt psihoterapeut și psiholog clinician.

Oprișescu Cristiana

Psihoterapeut

Sunt Cristiana Oprișescu - femeie, soție și om care vrea mereu să simtă bucuria de a trăi în prezent.

Mihaela Gheorghias

Psihiatru

Medic psihiatru specialist din 2014, am urmat o formare de initiere si informare despre diversele tipuri de psihoterapii in Franta si o scurta formare in terapie in Belgia.

Maria-Aurelia Călin

Psihoterapeut

Sunt psiholog psihoterapeut, având formare în psihoterapia experiențială în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială Română – SPER.