Adina Sîrbu

Psihoterapeut format în Analiză Tranzacțională

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Pasiunea m-a îndemnat să aleg această profesie, iar sensul pe care îl dă lucrul cu oamenii pentru mine, este neprețuit. Cred în puterea interioară a fiecăruia dintre noi de a găsi cea mai potrivită cale pentru a evolua în orice direcție își dorește. Cele mai potrivite resurse pentru a o valorifica sunt răbdarea și disponibilitatea de a depune efort în direcția dezvoltării personale.

Lucrez ca psiholog din anul 2017, imediat după finalizarea studiilor de licență . Până în prezent, am lucrat cu copii tipici și atipici, cu aparținătorii lor, dar și cu adulți. În urma direcțiilor pe care le-am explorat, am descoperit că fiecare grupă de vârstă are un mod unic de a-și exprima suferința și de a găsi calea către vindecare.

Proiectele la care am participat, din domenii variate ale psihologiei (clinic, organizațional, educațional), au contribuit la alegerea de a rămâne fidelă domeniului clinic și psihoterapiei. Complexitatea procesului de dezvoltare personală, de vindecare și nivelurile profunde de autocunoaștere la care putem ajunge, mi se par fascinante și mă simt onorată să îmi pot însoți clienții în acest proces.

Sunt psiholog clinician autonom și psihoterapeut format în Analiză Tranzacțională. De aproximativ 2 ani, lucrez în cabinetul individual de psihologie, în colaborare cu medici psihiatri, în domeniul evaluării și în domeniul consilierii psihologice.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Psihoterapeut format în Analiză Tranzacțională
  2. Psiholog clinician practicant autonom
  3. Master „Psihologia Sănătății – Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală”, ce a contribuit la formarea competențelor de evaluare psihologică, cercetare și atingerea obiectivelor de dezvoltare personală cu ajutorul tehnicilor cognitiv-comportamentale

Ce poți să discuți cu mine?

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emoțiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personală
Adina Sîrbu