Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Specializări

 • master in terpie cognitiv-comportamentala si hipnoza;
 • membru al AHPCC-Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterpii Cognitiv-Comportamentale
 • terapie cognitiv-comportamentala
 • competente in tratarea tulburarilor de limbaj;
 • tratarea fobiilor
 • consiliere psihologica si de imagine
 • relaxare
 • terapie suportiva pentru depasirea momentelor grele si dureroase din viata
 • terapie sistemica : cuplu, familie, copil

Calatorule prin viata ta, “Nu te mai ingrijora la gandul piedicilor din calea ta, bucura-te de drumul pe care il ai inainte!”(Fitzhugh Mullan)

Apreciaza si bucura-te de ceea ce ai, deoarece, cu siguranta, sunt multi care au mai putin decat ai tu. Nu astepta ca fericirea sa iti vina din alta parte, tu poti fi creatorul propriei tale fericiri. Dar, pentru a reusi acest lucru, trebuie sa te descoperi, sa te cunosti si sa te impaci cu sinele tau. Din momentul in care ai aparut pe acest pamant, ai un drum inainte. Este unul fara intoarcere, plin de aventura si neprevazut, dar depinde de tine sa descoperi ceea ce este frumos si valoros in aceasta calatorie.

Pe masura ce pasii te vor purta pe acest drum, vei intalni alti calatori asemeni tie. Bucura-te ca iti apar in cale, dar nu astepta ca linistea sufletesca si fericirea ta sa vina de la ei. Aminteste-ti ca radacinile acesor comori zac ascunse in tine. Tu esti creatorul propriilor tale stari de pace, bucurie si echilibru interior. Este alegerea ta cat de frumos vei pasi pe drumul tau alaturi de ceilalti.

Iti urez calatorie fericita alaturi de tine si de tovarasii tai de drum!Am ales metafora calatoriei pentru ca imi pare foarte potrivita atunci cand vine vorba despre virtutile terapiei congitiv-comportamentale, cea in care m-am specializat. Ea susine, pe scurt, faptul ca modul nostru de gandire ne influenteaza emotiile. Acestea, la randul lor, ne determina comportamentul in relatia cu noi si cu cei din jur, face, de altfel, deosebirea limpede intre ratiune si simtire-emotii. Si, daca “inimii” nu ii poti dicta, “mintii” da! Iar o minte constructiva, clara, impacata, echilibrata, este cel mai bun sfetnic si spirjin in calatoria care
inseamna viata noastra cu noi insine si alaturi de ceilalti. In definitiv, asa cum spunea filosoful chinez Lao Tzu, orice calatorie incepe cu primul pas…Haideti sa il facem impreuna!

In urma experientei acumulate si ca psihoterapeut voluntar la centrul “TREPTE” din cadrul spitalului de psihiatrie Al. Obregia si la Complexul Sf. Pantelimon”, unde am intalnit oameni cu mari suferinte sufletesti si psihice, si care in urma psihoterapiei si-au gasit linistea sufleteasca si echilibrul, va invit sa pasiti cu incredere in cabinetele noastre.

 

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

 • va confruntati cu anxietate (anxietate sociala, griji excesive); depresie (lipsa de motivatie, dificultati de concentrare); atacuri de panica; fobii de orice fel/fobie sociala; ganduri obsesive; ipohondrie(frica de boala);probleme cu increderea de sine(impresia de sine, stima de sine); insomnie; tulburari de personalitate.
 • va doriti terapie suportiva pentru momentele dificile din viata; terapie de relaxare(hipnoza); gestionarea furiei

 

 

 

 

 

 

Programează-te


TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez