Certificări și specializări:

  • Facilitator programe și workshop-uri copii / parenting
  • Autoarea colecției de povești terapeutice „ABC-ul poveștilor terapeutice” din cadrul Editurii Diana și a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“
  • Instructor aware parenting acreditat internațional și Trainer specializat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.

În prezent sunt psihoterapeut în formare în psihoterapia copilului și adolescentului în cadrul Institutului European de studii pentru terapia copiilor și adolescentilor. Construiesc programe pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 17 ani. De asemenea, susțin și organizeaz conferințe ce au ca tematică parentajul și dezvoltarea emoțională a copilului.

Despre mine:

În activitatea mea cu cei mici am observat cât de ușor poți rezolva o situație de criză atunci când aceasta apare, înțelegând motorul care stă în spatele comportamentului copilului. Am realizat cât de minunați sunt cei mici și cum ne vorbesc prin intermediul limbajelor comportamentale, ce ne spun ei atunci când plâng, când sunt furioși, când le este teamă, când nu au încredere în ei, când tac. I-am înțeles și am reușit să creez o legătură specială cu fiecare dintre ei, vorbindu-le pe limba lor.

Adriana Mitu

Adriana Mitu

Ce este facilitarea de ateliere și workshop-uri copii/parenting?

În cadrul programelor de grup organizate în cadrul Clinicii Oana Nicolau, copiii învață să își gestioneze emoțiile, să comunice, să relaționeze cu ceilalți, să își depășească temerile și timiditatea, să-și dezvolte paliere ale gândirii rareori abordate în sistemul clasic de învățământ, să își dezvolte gândirea laterală, creatvitatea și capacitatea de rezolvare a problemelor, precum și motivația pentru învățare. Cred cu tărie că avem nevoie să adaptăm educația clasică, să le captăm atenția copiilor implicându-i în procesul învățării și nu doar privindu-i ca pe simpli receptori ai informației. Eu văd potențialul fiecăruit copil și cred în reușita lui!

Îți poți înscrie copilul la următoarele programe, în cadrul clinicii:

  • Dezvoltarea inteligenței emoționale
  • Public Speaking pentru copii și tineri isteți
  • Learn&Play – învață eficient și ușor

Foarte important: părintele primește feedback individual, personalizat, după fiecare modul, ceea ce îl ajută să descopere evoluția copilului precum și aspectele pe care acesta le mai are de îmbunătățit.

Programează-te