Adriana Mitu

Psihoterapeut integrativ Psiholog clinician

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Consider că sănătatea emoțională este unul dintre cele mai importante aspect pe care ne putem clădi pe noi înșine și viața pe care ne-o dorim. În copilărie, mulți dintre noi nu au avut parte de o educație și o îngrijire care să ne sprijine în dezvoltarea noastră emoțională timpurie, de aceea ajungem să ne confruntăm cu: anxietate, depresie, atacuri de panică, stimă de sine scăzută, demotivare, tipare toxice relaționale și așa mai departe.

În cabinet, mare parte din timp mi-l petrec ascultând poveşti de viaţă spuse prin cuvinte, sau prin jocuri făcute de copii. Dacă mi-aş define misiunea personal aş spune că scopul meu este să îi ghidez peoamenii mari şi mici să regăsească părţi pierdute sau rănite din ei înşişi, să rescrie părţi din viețile lor, să îşi descopere resursele interioare şi mai ales să redescopere plăcerea de a se bucura.

Îmi place să lucrez în mod deosebit cu trauma, fie că este un eveniment unic, care a amenințat viața persoanei(un accident, o agresiune), fie că au fost multiple evenimente trăite în relațiile cu ceilalți.

Mă ghidez după principiul: "Cele mai mari comori sunt în cele mai dificile provocări ale noastre". De aceea, sprijin persoana din faţa mea să-şi folosească cât mai înţelept darurile native, precum şi momentele de criză care pot fi transformate în puncte de creştere, odată ce au fost simțite și reașezate în sine.

Te invit să ne cunoaştem şi să construim împreună un mâine mai bun pentru tine.

certificari
certificari

Certificări în

 1. Psiholog clinician autonom atestat de Colegiul Psihologilor din România
 2. Psihoterapeut integrativ cu subspecializare pe psihoterapia copilului și adolescentului,în cadrul Institutului European Pentru Psihoterapia Copilului şi Adolescentului
 3. Formare complementară în Psihotraumatologie si psihoterapia integrativă a traumei, în cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (în curs)
 4. Terapeut EMDR format în cadrul Mind Master
 5. Formare continuă în psihoterapia sistemică: Cuplu,Copil, Familie, în cadrul Centrului de Consiliere, Asistență și Aprofundare Profesională Universitas
 6. Psiholog al Asociaţiei Părinţilor Isteţi, specialist în cadrul campaniei Educație fără bullying
 7. Aware parenting instructor atestat internaţional de către Aware Parenting Institute
 8. Formator și coach acreditat de Ministerul Educației
 9. Autoarea de poveștit erapeutice: „ABC-ul poveștilor terapeutice”, în cadrul Editurii Diana, „Alexia şi nu-poţii ei”, „Ștefan și puiul de tremurici. O poveste amuzantă despre frici”, din cadrul Editurii DPH, a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“ , a setului educațional de carduri „Micul Scriitor – 56 de pași pentru a scrie o poveste”, precum și coautor al cărții „Cum să fii cool la școală. Educație fără bullying”, în cadrul editurii Bookzone.

Ce poți să discuți cu mine?

 • Gestionarea emoțiilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personală
 • Parenting
Adriana Mitu