Specializări și certificări:

  • Dublă specializare în psihiatrie şi nutriție.

Am avut ani de studiu, cercetare, peste zece participări la conferinţe internaţionale de nutriţie, traininguri cu un câştigător de premiu Nobel în medicină și peste o sută de rezultate, pentru că în aceşti ani, pe lângă a rezolva propria problema, am învăţat să dau mai departe din ceea ce eu am primit, oamenilor dragi din jurul meu care aveau nevoie de ajutor.

Vă aştept la cabinetul meu pentru:

  • Psihiatrie - Consultaţie psihiatrică
  • Psihiatrie - Evaluare psihiatrică
  • Nutriţie - Consultaţie evaluare
  • Nutriţie - Consultaţie iniţială
  • Psihiatrie de control - Skype

 

Despre mine:

Pasiunea mea pentru nutriţie s-a născut cu ani în urmă, dintr-o nevoie personală. Era în vara anului 2007 şi după un set de investigaţii uzuale am aflat cu surprindere că, la 25 de ani, colesterolul meu era mai mare decât al bunicii, şi, uitându-mă în oglindă, cele 14 kg surplus acumulate nu mai păreau deloc puţine. Plătisem preţul pentru anii de alergătura între două joburi solicitante şi un stil de alimentaţie dezordonat în consecinţă, însă frustrant era că cinci ani de facultate de medicină în România nu mă învăţaseră nimic din punctul ăsta de vedere. Învăţasem să tratez, dar nu am învăţat să previn. Învăţasem ce medicamente să iau pentru a ţine sub control simptomele asociate surplusului de greutate (ştiam cum să-mi tratez dislipidemia), însă nu învăţasem ce să mănânc pentru a elimina cauza ei. Însă acel moment a fost crucial pentru mine, am luat decizia să aflu mai mult, să găsesc soluţii noi, să schimb lucrurile radical.
În aceşti 5 ani de lucru cu oamenii am învăţat că fiecare persoană întâlnită însemna şansa de a schimba în bine o viaţă.
 

Ce e psihiatria?

Dacă este un lucru pe care l-am aflat consultând în camera de gardă psihiatrie, şi pe care probabil nu l-aş fi aflat din altă parte, este că practic oricine poate ajunge într-un moment al vieţii într-un punct critic. Orice grupă de vârstă, orice categorie socială...
Drama cea mare consta în faptul că, de obicei, acel punct critic este atins după ani de suferinţă. Ani de nelinişte, ani de izolare, ani de pierdere a controlului, până în momentul în care pacientul ajunge la medic. De cele mai multe ori, o face la insistenţele celor dragi.
Uneori, o perioadă mai dificilă din viaţă te poate face să simţi trăirile de mai sus într-o formă incipienta. Atunci te aştept pentru a ne cunoaşte, pentru a discuta despre ele şi pentru a le analiza.
Ce putem face? În primul rând, medicaţia devine o resursă doar atunci când este absolut necesară. E poate fi un ajutor de nădejde pentru a ieşi din dificultate, dar pe o perioadă limitată de timp. Vom beneficia din plin de suportul psihoterapiei în timpul şi după perioada de tratament, cele mai frumoase rezultate venind atunci când echipa pacient-medic-psihoterapeut lucrează eficient.

 

 

Ce îmi doresc pentru pacienţii mei? Să scurtăm perioada de suferinţă. Să aflăm împreună drumul către starea de bine mult dorită, şi asta cât mai devreme.


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda cei mai buni terapeuți.