Certificări și specializări:

Psihiatria biologică este domeniul în care m-am specializat. Dezechilibrele emoționale pot avea la bază dezechilibre ale neurotransmițătorilor, iar corectarea acestora este o etapă esențială spre vindecare.
 

Despre mine

Ultimii doi ani mi-au adus provocări profesionale majore, profesând ca medic primar psihiatru într-un spital din Franța. În același timp am trecut cu brio peste diferențele culturale și de limbaj, inerente unui serviciu de psihiatrie dintr-un spital public francez.
 

Ce este psihiatria?

În contextul actual societatea arată mult dinamism și competitivitate creând astfel un climat în care poți fi purtat de emoții defavorizante către stres, depresie sau poate boli mai grave. Un prim pas în depășirea dezechilibrelor emoționale, care de cele mai multe ori determină un declin social și economic,  îl reprezintă conștientizarea individuală, urmat de ajutor de specialitate.

Chiar dacă diagnosticul este același, viața indivizilor este diferită. Prin urmare se impune stabilirea unui proiect terapeutic individualizat, bazat pe o anamneză corectă și pe obiectivitate în diagnosticare. De altfel obiectivitatea în practica medicală este un principiu după care mă ghidez, considerându-l esențial într-un domeniu al medicinei văzut, nu de puține ori, ca fiind dominat de subiectivism.
Starea de bine psihică îl face pe individ mai sănătos, îl ajută să fie mai bine ancorat într-o societate ale cărei mecanisme funcționează pe principiul reciprocității.Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!