Certificări și specializări:

  • Formare în psihoterapie cognitiv comportamentală şi hipnoterapie
  • Master Evaluare şi Intervenţie în Domeniul Educaţional
  • Rezidențiat Clinic – Spitalul de Psihiatrie „Dr. Constantin Gorgos”
  • Practică în domeniul clinic, desfășurată în cadrul Fundației Estuar și în cadrul Fundației Grigore

Vizualizează cursul meu despre încrederea și stima de sine

Despre mine:

Sunt Alice Donea si sunt psihoterapeut de orientare cognitiv – comportamentală. Inca de cand am inceput sa inteleg lumea, mi-am dorit sa contribui la un viitor mai bun si am avut mereu visul de a ajuta, de a intelege si de a sprijini oamenii din jurul meu. Mai tarziu, in preadolescenta, am aflat ca imi pot face visul sa devina realitate, pasind astfel pe drumul catre meseria de psihoterapeut. Dorind sa inteleg mai bine multitudinea de ganduri, comportamente, contexte si situatii am inceput pregatirea pentru vocatia mea.

Asadar, m-am specializat initial in Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, devenind astfel consilier școlar. Imi doream sa ofer copiilor suportul emoțional necesar, astfel încât să se simtă în siguranță în raport cu mediul școlar. Abilitățile pedagogice au fost rezultatul unei largi experiențe de muncă cu elevii, intrând în contact cu diverse sisteme de învățământ, atât naționale, cât și internaționale .

Pasiunea pentru educatie combinata cu dorinta de a ajuta oamenii să întreţină relaţii funcţionale, de a crește calitatea vieții si de a facilita accesul la autoactualizare. m-au facut sa aprofundez studiile, formandu-ma astfel in Psihoterapia cognitiv comportamentala si in hipnoterapie. În plan personal, rolurile mele sunt de fiică, sora, prietenă, om iubitor de muzica si arta. Imi place sa contribui zilnic la fericirea mea si a celor din jur. Cred că toată lumea are un traseu diferit spre fericire.

Abordarea mea presupune ajutarea oamenilor să găsească resursele necesare pentru a face fata oricaror provocari.


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!