Alina Stroescu

Formare profesională în Psihoterapie Integrativă

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Psihoterapia și psihologia, în general, reprezintă pentru mine o îmbinare subtilă a științei cu artă, a conștientului cu inconștientul, a tehnicilor cu jocul, a experienței cu empatia. Rămân fascinată de complexitatea și de frumusețea naturii umane, pe care o redescopăr în fiecare zi. Am lucrat și lucrez cu persoane de toate vârstele, de la copii la vârstnici, inclusiv cu persoane cu dizabilități mintale, sau care prezintă diferite întârzieri în dezvoltare.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi deține resurse nebănuite, pe care trebuie doar să învețe să și le acceseze, indiferent că vorbim despre dezvoltare personală sau despre vindecare. Sunt aici pentru a însoți cât mai mulți oameni în drumul lor spre echilibrul psihic și emoțional pe care toți ni-l dorim și de care toți avem atâta nevoie. Fiecare proces terapeutic reprezintă adevărate călătorii ale clienților mei spre autodescoperire, călătorii din care mă simt onorată să fac parte.

Fiind formată în psihoterapie integrativă, lucrăm împreună pentru atingerea unității și armoniei în toate palierele vieții, din punct de vedere psihologic, cognitiv, emoțional și relațional. Te aștept să ne cunoaștem!

certificari
certificari

Certificări în

  1. Formare profesională în Psihoterapie Integrativă Master Psihologie Clinică - Evaluare și intervenție terapeutică
  2. Specializare în Psihoterapia Traumei Specializare în lucrul cu poveștile și visele

Ce poți să discuți cu mine?

  • Burnout
  • Stres
  • Relație de cuplu disfuncțională
  • Obsesii
  • Dependențe
  • Stimă de sine scăzută
Alina Stroescu