Despre mine

Sunt psiholog clinician şi psihoterapeut de familie, atestat de Colegiul Psihologilor din România. Am o experiență de 15 ani în lucrul cu copii, cupluri, familii și grupuri.

Prima mea formare profesională a fost de orientare psihanalitică, aceasta implicând printre altele și un proces de analiză personală. Ulterior, am continuat cu o formare de 4 ani în terapia de familie.

Menționez aceste aspecte din dorința de a vă împărtăși faptul că am stat față în față  cu un terapeut, din postura de client, și știu că, pe cât este de ușor, pe atât este de provocator. Dar mai știu şi cât de liniștitor poate fi gândul că în tot tumultul vieții, există undeva un om, un spațiu și un timp doar pentru tine. Acolo te poți retrage pentru a te regăsi.

Ca terapeut, cred că relația terapeutică este una specială și vindecătoare prin calitatea ei. Cel care vine spre mine este primit în autenticitatea lui, cu povestea, neliniștile, întrebările, bucuriile și alegerile lui de viață. Rolul meu este să-l susţin şi să-l călăuzesc, fără judecată, în aflarea propriilor răspunsurilor.


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!