Ana Maria Arhip

Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Psihologie clinică

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Bine ai venit! Numele meu este Ana Arhip, sunt psihoterapeut cognitiv-comportamental și psiholog clinician. Abordarea mea terapeutică este una care folosește o fundație cognitiv-comportamentală solidă, însoțită de compasiune, deschidere și implicare, pentru a putea ajunge la rădăcina gândurilor, emoțiilor dar și a comportamentelor care cauzează distres.

Sunt o persoană atentă, respectuoasă și sensibilă la diferențele individuale, scopul terapiei fiind acela de a crește starea de bine și de a fi mai conectat cu tine însuți. Tu ești expertul în ceea ce privește viața ta, eu sunt aici pentru a fi alături de tine și pentru a te ajuta să îți fructifici resursele interioare. De multe ori, putem avea impresia că suntem singuri, că nimeni nu ne poate ajuta sau înțelege – acest fapt ne poate face să ne simțim izolați și diferiți față de persoanele din jurul nostru. Cu toate acestea, un lucru pe care îl avem cu toții în comun este că, indiferent de cât de bine ducem greutățile de care ne putem lovi, toți avem nevoie de ajutor, la un moment dat.

În practica mea folosesc tehnici și intervenții terapeutice bazate pe dovezi pentru a adapta clientul la situația de viață actuală. Astfel, fiecare client în parte beneficiază de un plan personalizat de tratament, în funcție de obiectivele pe care le stabilim împreună.

certificari
certificari

Certificări în

 1. Psihoterapie individuală
 2. Psihoterapie de cuplu
 3. Consiliere psihologică de cuplu sau familie
 4. Consiliere psihologică individuală
 5. Sexologie individuală/de cuplu

Ce poți să discuți cu mine?

 • Anxietate
 • Atacuri de Panică
 • Fobii
 • Obsesii
 • Depresie
 • Tulburări alimentare
Ana Maria Arhip