Ana-Maria Bena

Formare profesionala in Psihoterapie Integrativa

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Eu sunt Ana-Maria, sunt Psiholog si Psihoterapeut specializat in Psihoterapie Integrativa si pot spune ca fac ceea ce iubesc si iubesc ceea ce fac.In anul 2013 am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, dobandind competente in Psihologie Clinica, Psihologia Muncii si Organizationala, Psihologia Transporturilor si Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale, iar in anul 2019 am absolvit scoala de formare a Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa, devenind Psihoterapeut Integrativ sub supervizare. Am ales aceasta profesie din pasiune si curiozitate fata de tot ce inseamna mintea umana, complexitatea si unicitatea fiintei umane, considerand ca omul este in esenta plin de resurse.

Activitatea desfasurata in domeniul Psihologiei Muncii m-a ajutat sa intru in contact cu diferite tipologii, sa ma adaptez la acestea si sa imi dezvolt spiritul de observator, dincolo de evaluarile psihologice efectuate, aspecte care mi-au confirmat inca o data frumusetea si provocarile profesiei de psiholog.

Motivatia spre cunoastere si pasiunea ma determina sa particip periodic la diferite cursuri profesionale, unde pot acumula noi informatii si pot obtine noi perspective care sa ma ajute in lucrul cu clientii mei.

Pornind de la citatul autorilor Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt, "Ne nastem dintr-o relatie, ne ranim intr-o relatie si ne vindecam printr-o relatie", consider ca si in cazul unui proces terapeutic, unul dintre cei mai importanti factori il reprezinta relatia terapeutica, conexiunea dintre terapeut si client, care poate fi vindecatoare. Asadar, sunt aici sa te sustin si sa te insotesc in calatoria ta spre crestere, dezvoltare si vindecare.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Psihoterapeut Integrativ
  2. Psiholog atestat în Psihologie Clinică, Psihologia Muncii și Organizatională

Ce poți să discuți cu mine?

  • Depresie
  • Anxietate
  • Atacuri de Panică
  • Obsesii
  • Dependențe
  • Furie
Ana-Maria Bena