Andreea-Daniela Bene

Psihoterapeut cognitiv comportamental

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Numele meu este Andreea Bene și sunt psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental. Valorile după care îmi ghidez viața sunt autenticitatea, cunoașterea, prezența în mod conștient, familia, natura și conectarea cu acestea.

În același timp, valorile mele ca psihoterapeut sunt curiozitatea, autenticitatea, pasiunea și bucuria, prezența, cunoașterea și dezvoltarea. Îmi ghidez practica după aceste valori și zi de zi sunt recunoscătoare pentru prilejul de a fi alături oameni în acest mod.

Cred că este important ca fiecare dintre noi să ne conturăm într-un mod conștient, intenționat, valorile care dorim și care simțim să ne fie busolă. Care să ne ghideze înspre o viață trăită cu sens și care să ne ajute să trecem prin momentele de suferință, care sunt parte din viață.

Misiunea mea ca psihoterapeut este să fiu alături fiecărei persoane care îmi oferă prilejul să o însoțesc în călătoria numită psihoterapie. Să-i fiu alături în momente de suferință, incertitudine și nesiguranță, entuziasm și bucurie, în momente de descoperiri și în momente cu multe întrebări. Să formăm o echipă care să găsească cele mai bune soluții pentru probleme specifice, dar care să exploreze și povestea vieții, ca aceasta să capete sens. Să creez un spațiu sigur, în care fiecare persoană să se simtă simțită. Să se simtă auzită și înțeleasă.
Fiecare persoană este unică, la fel și fiecare proces terapeutic. Modul în care eu lucrez îmbină tehnici din Terapia Cognitiv-Comportamentală și Terapia prin Acceptare și Angajament.

Mă bucur că ai ales să pornești în această călătorie și aș fi bucuroasă să te însoțesc!

certificari
certificari

Certificări în

 1. Abolventă a Masteratului de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie - UBB Cluj-Napoca (2019)
 2. Formare de Bază în Interviul Motivațional, Cluj-Napoca, 2020
 3. Formare în Psihoterapii Cognitive și Comportamentale - Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România (APCCR)
 4. Psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România
 5. Formare continuă în Terapia prin Acceptare și Angajament (ACT)

Ce poți să discuți cu mine?

 • Abandon
 • Anxietate
 • Atacuri de Panică
 • Burnout
 • Dezvoltare personală
 • Dezvoltarea abilităților socio-emoționale
Andreea-Daniela Bene