Certificări și specializări:

  • Master Psihoterapii Cognitiv Comportamentale
  • Formare in hipnoza si terapie Eriksoniana
  • Stagii de formare in: psihoterapii scurte, colaborative,centrate pe obiective si solutii, psihosomatoanaliza, terapie rational emotiva
  • Voluntariat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”

Vă aștept în cabinetul meu pentru: - psihoterapie individuala si de cuplu, consiliere parentala

Despre mine:

Dupa o cariera inceputa in cu totul alt domeniu, m-am indreptat catre studiile  Facultatii de Psihologie datorita interesului meu dintotdeauna catre interactiunile cu ceilalti si semnificatia lor profunda.

Inaintand pe aceasta cale, am inceput sa inteleg ca suferinta cea atat de prezenta in vietile noastre si totusi atat de mult evitata, reprimata sau calificata drept slabiciune, are o mare valoare  pentru cresterea si maturizarea noastra. Recunoscand si intelegand suferinta avem o sansa reala la vindecare. Reprimarea suferintei, indiferent de sursa ei (pierdem pe cineva drag sau ceva important, avem relatii conflictuale, nu reusim sa ne atingem scopurile), duce la acumulare de tensiune care se va exprima prin suferinta fizica sau ne poate conduce la  situatii de viata din ce in ce mai complicate.

 

 

Prin terapie se produce eliberarea acestei tensiuni, ajungandu-se la exprimarea si intelegerea suferintei. In calitate de terapeut, consider ca interesul autentic, curiozitatea, faptul de a reflecta impreuna la problemele expuse, sustin clientul in adoptarea unei atitudini asemanatoare fata de el insusi si lumea lui interioara.

‘Nimic nu dispare, pana nu ne invata ce trebuie sa stim’

Cred cu toata convingerea ca oamenii au resursele necesare pentru a gasi solutii la problemele cu care se confrunta, iar relatia si cadrul terapeutic au rolul sa faciliteze accesul catre acestea. Atunci cand vorbim cu onestitate despre gandurile, emotiile si sentimentele noastre, cand avem rabdare sa reflectam, sa le intelegem sensurile, ne deschidem spre a schimba in bine situatiile nesatisfacatoare in care ne aflam.

Programează-te