Andrei Peristeri

Specializat în Terapie Scurta Strategică Consilier dezvoltare personală

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Sunt Andrei Peristeri și sunt psiholog cu formare în Terapie Scurtă Strategică. De asemenea, sunt instructor sportiv în cadrul Federației Române de Aikido Modern, clubul Aikitenshin Dojo, am centura neagră 3 Dan, predau la mai multe săli atât pentru copii cât și pentru adulți, cu plăcerea de a-i ajuta și pe ceilalți să descopere Calea Păcii și a Armoniei. Am luat centura neagră la 14 ani și, începând cu anul 2010, am deschis prima sală.

Aikido m-a determinat să fiu mult mai atent și conștient de nevoile celorlalți. Apoi au început întrebările: care este motivul pentru care cineva devine furios sau frustrat? De ce ne doare așa de tare atunci când suntem părăsiți, abandonați? Cum e posibil ca cineva foarte puternic să nu se mai poată ridică din pat? Sau să nu mai iasă din casă? De ce plângem? Ce se află în spatele rușinii și timidității?

Toată viața am fost fascinat de puterea minții și de capacitatea acesteia de a trece peste orice provocare. Sau de capacitatea ei de a te opri din a-ți atinge scopul. Tatăl meu mi-a spus de mic "Nu există nu pot, există nu vreau. Dacă vrei cu adevărat, poți!" și am înțeles că, de multe ori, nu realizăm cât de multe limite ne punem singuri.

Cred că, pentru fiecare dintre noi, a existat, măcar o dată în viață, o perioadă în care am fost debusolați. În facultate am învățat că orice problemă are o rezolvare. Dacă nu are, atunci fie nu-i problemă, fie nu-i problema mea.

Dar dacă tu consideri că este problema ta, eu te pot ajuta!

certificari
certificari

Certificări în

  1. Specializat în Terapie Scurta Strategică
  2. Consilier dezvoltare personală

Ce poți să discuți cu mine?

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emoțiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personală
Andrei Peristeri