Andrei Peristeri

Educație și certificări

  • Specializat in Terapie Scurta Strategica,
  • Consilier dezvoltare personala

Despre mine:

Sunt Andrei Peristeri si sunt psiholog cu formare in Terapie Scurta Strategica. De asemenea, sunt instructor sportiv in cadrul Federatiei Romane de Aikido Modern, clubul Aikitenshin Dojo, am centura neagra 3 Dan, predau la mai multe sali atat pentru copii cat si pentru adulti, cu placerea de a-i ajuta si pe ceilalti sa descopere Calea Pacii si a Armoniei. Am luat centura neagra la 14 ani si, incepand cu anul 2010 am deschis prima sala.

Aikido m-a determinat sa fiu mult mai atent si constient de nevoile celorlalti. Apoi au inceput intrebarile: care este motivul pentru care cineva devine furios sau frustrat? De ce ne doare asa de tare atunci cand suntem parasiti, abandonati? Cum e posibil ca cineva foarte puternic sa nu se mai poata ridica din pat? Sau sa nu mai iasa din casa? De ce plangem? Ce se afla in spatele rusinii si timiditatii?

Toata viata am fost fascinat de puterea mintii si de capacitatea acesteia de a trece peste orice provocare. Sau de capacitatea ei de a te opri din a-ti atinge scopul. Tatal meu mi-a spus de mic "Nu exista nu pot, exista nu vreau. Daca vrei cu adevarat, poti!" si am inteles ca, de multe ori nu realizam cat de multe limite ne punem singuri.

Cred ca, pentru fiecare dintre noi, a existat, macar o data in viata, o perioada in care am fost debusolati. In facultate am invatat ca orice problema are o rezolvare. Daca nu are, atunci fie nu-i problema, fie nu-i problema mea.

Dar daca tu consideri ca este problema ta, eu te pot ajuta!

v Andrei Peristeri

Programează-te