Călin Aurelia Maria

Formare în Psihoterapie Experiențială și a Unificării

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Sunt psiholog psihoterapeut, având formare în psihoterapia experiențială în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială Română – SPER.
Particip constant la cursuri de specialitate deoarece îmi doresc să cunosc și să implementez noi instrumente care să îi ajute pe clienții mei să își înțeleagă mai bine nevoile și să acceseze propriile soluții.

Abordarea mea este caracterizată de căldură, transparență, autenticitate și umor, ingredientul secret care ne salvează în multe situații tensionate.

Ariile mele de expertiză cuprind: consiliere, psihoterapie și dezvoltare personală vizând autocunoașterea potențialului, managementul conflictului și stresului, dificultăți de comunicare și relaționare, dificultăți în luarea deciziilor, devalorizare, experiențe traumatice, agresivitate. De asemenea, pot oferi suport și în cazul unor tulburări ale comportamentului alimentar, tulburări ale somnului, anxietate, depresie și atacuri de panică.

Chiar dacă nu ne putem alege provocările la care viața ne “obligă” să participăm, consider că fiecare dintre noi are resursele necesare pentru a le depăși și pentru a le transforma în experiențe valoroase de creștere.

certificari
certificari

Certificări în

 1. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București
 2. Master in Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei
 3. Formare în Psihoterapie Experiențială și a Unificării
 4. Psiholog atestat în specialitatea Psihoterapie

Ce poți să discuți cu mine?

 • Depresie
 • Anxietate
 • Atacuri de Panică
 • Fobii
 • Furie
 • Parenting
Călin Aurelia Maria