Medic specialist Boli Infectioase cu Supraspecializari pe obezitate de la copil la varstnic

     Nutritia este o pasiune veche,intalnita in urma cu 17 ani dintr-o intamplare si care ulterior a devenit meseria mea de suflet. Sunt 17 ani de studii in aceasta directie,cu zeci de conferinte internationale,cu mii de pacienti care si-au atins forma corpului dorita si isi mentin greutatea de ani de zile.Cheia succesului nu este sa pierdem kilograme sau sa castigam masa musculara, cheia succesului este sa invatam sa pastram pe termen lung ,rezultatul obtinut.
Eu personal am pierdut 12 kg dupa fiecare sarcina si-mi mentin greutatea cu succes, printr-un stil de viata echilibrat si activ. Putine persoane stiu ca forma corpului si compozitia corporala isi lasa o mare amprenta asupra starii noastre emotionale si asupra sanatatii fizice.Suntem ceea ce mancam,ceea ce gandim si suma orelor de miscare pe care le facem.
Haideti impreuna sa invatam ce alegeri este necesar sa facem in farfurie astfel incat sa ne satisfacem papilele gustative si in acelasi timp sa controlam calitatea si cantitatea caloriilor consumate.

Programează-te