Medic specialist

Boli Infecțioase cu Supraspecializări pe obezitate de la copil la vârstnic

Nutriția este o pasiune veche, întâlnită în urmă cu 17 ani dintr-o întâmplare și care ulterior a devenit meseria mea de suflet. Sunt 17 ani de studii în această direcție, cu zeci de conferințe internaționale, cu mii de pacienți care și-au atins forma corpului dorită și își mențin greutatea de ani de zile. Cheia succesului nu este să pierdem kilograme sau să câștigăm masa musculară, cheia succesului este să învățăm să păstrăm pe termen lung, rezultatul obținut.

 

Eu personal am pierdut 12 kg după fiecare sarcina și-mi mențin greutatea cu succes, printr-un stil de viață echilibrat și activ. Puține persoane știu că forma corpului și compoziția corporală își lasă o mare amprentă asupra stării noastre emoționale și asupra sănătății fizice. Suntem ceea ce mâncăm, ceea ce gândim și suma orelor de mișcare pe care le facem.

 

Haideți împreună să învățăm ce alegeri este necesar să facem în farfurie astfel încât să ne satisfacem papilele gustative și în același timp să controlăm calitatea și cantitatea caloriilor consumate.

 


 

Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda cei mai buni terapeuți.