Cristiana Oprișescu

Psiholog clinician și psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Sunt Cristiana Oprișescu - femeie, soție și mamă care vrea mereu să simtă bucuria de a trăi în prezent.

De profesie sunt psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie și psiholog clinician și consider că lucrul în domeniul psihoterapiei mă împlinește și mă îmbogățește cu experiențe frumoase.

Vorbind despre cuplu și starea de bine în relație, Victoria și John Wilson scriau: “Fericirea ambilor parteneri este de o importanţă critică pentru o relaţie pasională, pentru că stările voastre afective sunt molipsitoare. Un studiu a arătat că o creştere de 30% a fericirii unui partener amplifică fericirea celuilalt, iar o reducere a fericirii unuia este un factor major al nefericirii celuilalt. Atunci când sunteţi nefericiţi, nu aveţi un interes pentru viaţă sau sex. Pasiunea sexuală se naşte din pofta voastră de viaţă. Chiar şi atunci când aveţi o zi proastă, încercaţi să zâmbiţi şi să fiţi veseli. Spuneţi: „Grozav!" în loc de „Bine", atunci când vă întreabă cineva cum vă simţiţi.”

Tot ce înseamnă psihoterapia de familie mă fascinează prin multitudinea de tehnici și abordări terapeutice. Este o provocare frumoasă de fiecare dată când lucrez cu familii și cu cupluri care vor să afle ce să facă pentru a fi în armonie sau care vor să comunice mai bine în familia lor.Lucrez și în sedințe individuale și îi susțin pe clienții mei care trec prin situații mai greu de gestionat, călăuzindu-i atunci când vor să aibă mai multă încredere în ei înșiși, să aibă tăria de a depăși blocajele și de a atinge obiectivele personale.

La acestea aș vrea să adaug încă două pasiuni - conceptul de mindfulness și pictura. Mindfulness este o stare pe care o trăiesc atât în viața de zi cu zi cât și în psihoterapie, și consider că este o cheie a stării de bine.
Pictura este un fel de terapie pentru cei care se bucură de îmbinarea culorilor și de spațiul magic oferit de un tablou.

Vă încurajez să trăiți în prezent, găsind bucurie în fiecare zi. Vă aștept cu drag la ședințe de psihoterapie sau de consiliere psihologică!

certificari
certificari

Certificări în

 1. Psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie autonom
 2. Psiholog clinician autonom
 3. Master în psihologie clinică, psihoterapie și consiliere psihologică
 4. Consilier pentru dezvoltare personală, organizator de ateliere de mindfulness și despre relații
 5. Abordarea cuplurilor dificile folosind Modelul Dezvoltării Bader-Pearson (CFTCCF, București)
 6. Abordarea cognitiv-comportamentală a tulburărilor de personalitate din cluster-ul B
 7. Diagnosticul psihodinamic al personalității și Tipuri de organizare caracterială (Centrul Sper, București)
 8. Strategii de însoțire în travaliul pierderii (Institutul pentru cuplu și Familie, Iași)
 9. PAXONLINE - terapia științifică a anxietății
 10. DEPRETER - terapia științifică a depresiei

Ce poți să discuți cu mine?

 • Fobii
 • Anxietate
 • Depresie
 • Divorț
 • Relație de cuplu disfuncțională
 • Abandon
Cristiana Oprișescu