Cristina Andrei

Psihoterapeut cognitiv comportamental

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Sunt Cristina Andrei - Psiholog cu drept de liberă practică în Psihologie clinică, Psihologie aplicată în domeniul securității naționale și în Psihoterapie.

Am studiat Masterul de Psihologie clinică și consiliere psihologică în cadrul Universității Hyperion și Formarea în Psihoterapie Cognitiv-comportamentală în cadrul Asociației de Psihofarmacoterapie și Științe Cognitive. În prezent urmez cursurile Institutului de psihologie judiciară, formare ce mă ajută să înțeleg psihicul uman în profunzimea lui.

Formarea mea de bază este în Psihoterapie cognitiv-comportamentală, însă am studiat constant și alte abordări (Schema Therapy, Mindfulness și ACT).

Pot spune despre mine că am expertiza necesară abordării profesionale a unei largi game de servicii psihologice, psihoterapeutice și consiliere, atât în carieră, cât și în planurile complexe ale dezvoltării personale.

Vă aștept cu deschidere, sinceritate și cu dorința de a găsi cele mai potrivite căi și răspunsuri pentru fiecare dintre dvs!

certificari
certificari

Certificări în

 1. Curs de Formare Profesională Complementară ”Expertiză psihologică și Psihologie Clinică”
 2. Curs ”Terapia comportamentală aplicată la copiii cu tulburare de spectru autist” organizat de Help Autism.
 3. Atestat de liberă practică în Psihologie clinică, Psihologie aplicată în domeniul securității naționale și în Psihoterapie
 4. Curs Formare Complementara postuniversitară in Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale - Asociația de Psihofarmacoterapie și Științe Cognitive.
 5. Masterat Psihologie Clinică și Consiliere Psihologică - Universitatea Hyperion
 6. Facultatea de Psihologie în cadrul Universității Titu Maiorescu din București
 7. Workshop- Utilizarea platformelor online în psihoterapie;
 8. Workshop – Intervenții cognitiv-comportamentale tradiționale și moderne în ameliorarea stresului;
 9. Workshop – Utilizarea metodelor de psihoterapie prin expunere în mediul virtual
 10. Conferința natională militară de științe comportamentale cu tema: Abordări interdisciplinare ale sănătății comportamentale și sănătății mintale în mediul militar;
 11. Conferința natională militară de științe comportamentale cu tema: Dinamică și inovație în sănătatea psihologică și comportamentală

Ce poți să discuți cu mine?

 • Abandon
 • Anxietate
 • Atacuri de Panică
 • Burnout
 • Dezvoltare personală
 • Fobii
Cristina Andrei