Viziteaza-ne
George Georgescu 46
Calea Floreasca 169A
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Certificări și specializări:

  • Psihoterapeut adult-copil-cuplu-familie
  • Master Psihodiagnoză, Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală
  • Formare în Psihoterapie Experienţială
  • Formare în Schema Therapy
Nimeni nu ştie mai bine decât tine de ce ai nevoie. Cu toate acestea, există momente când te afli în impas şi parcă tot ce faci nu te mai defineşte. Psihoterapeutul este acel om care te însoţeşte în procesul cunoaşterii de sine, este alături de tine şi te ajută să îţi fructifici potenţialul. Am absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea Babeş Bolyai Cluj-Napoca, unde am
studiat Terapia Cognitiv-Comportamentală. Ulterior am ales sa aprofundez printr-un master la Universitatea Bucureşti, acolo unde m-am axat cu preponderență pe Terapia Experienţială.
Pentru o îmbinare armonioasă a celor două, am ales să fac formare şi în Terapia Schemelor, astfel încât să pot aborda o problemă din mai multe perspective.
Discuţiile cu prietenii sau studiul individual pot reprezenta modalităţi de cunoaştere şi de învăţare, însă terapia presupune un proces bine structurat cu scopul unei înţelegeri aprofundate a
nevoilor tale şi a situaţiilor repetitive din viaţa ta. Dacă ai ajuns aici înseamnă că o parte din tine e conştientă de nevoia unei schimbări. Te invit să ai curajul să faci primul pas şi împreună vom lucra la regăsirea echilibrului tău interior.

Programează-te