Cristina Nicolae

Formare în Evaluare și Intervenție Psihoterapeutică-Institutul SPER

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Înainte de a fi în rolul de psihoterapeut, am ales să trăiesc rolul de client și astfel să îmi încep Călătoria de întoarcere spre Sine și de cunoaștere a complexității pe care îl reprezintă omul. Am început deci, să merg pe această Cale, cu câțiva ani înainte de a începe propriu-zis Facultatea de Psihologie. Am ales această profesie pentru că încă din adolescență mi-am pus întrebări despre comportamentul meu și al celorlalți, despre tot ceea ce simțeam și nu înțelegeam și am avut nevoie să ajung cât mai aproape de propriul meu Adevăr interior. Am fost eu însămi în propriul proces psihoterapeutic în adolescență și mi-am dat seama că aceasta este Calea mea.

Am urmat facultatea de Psihologie și Științele Educației, de la Universitatea Bucureși, apoi masterul de Psihodiagnoză și Psihoterapie Experiențială Unificatoare, care a rezonat profund cu viziunea mea holistică asupra persoanei. În același timp, am fost constant în procese diferite de psihoterapie, pentru că am fost mereu acompaniată de nevoia și dorința de a mă cunoaște ca om și ca femeie și de a mă perfecționa în rolul de psihoterapeut. Cred cu tot sufetul în viața care ne este oferită în dar și în faptul că toate provocările pe care le întâlnim în această Călătorie, sunt menite să ne pună în contact cu puterea din interiorul nostru.

Valorile care mă ghidează sunt iubirea față de tot ce este viu, respectul și încrederea în Unicitatea fiecăruia și în tot ce putem crea împreună ca și comunitate. Am ales să completez studiile mele cu o formare în Psihosexologie și cu alta în Metoda de Explorare interioară - Referențialul Arhetipurilor Personale. Dorința mea este să îmi dezvolt arta de a fi, de a iubi și de a interacționa, și de a fi alături și de alte persoane, care își doresc să se înțeleagă mai bine, să își îmbunătățească viața și să Călătorească spre propriul Adevăr Interior.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București
  2. Masterul de Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențial Unificatoare și Dezvoltare Personală, Universitatea București
  3. Formare în Psihosexologie-Evaluare și Intervenție Psihoterapeutică, Institutul SPER
  4. Referențialul Arhetipurilor Personale

Ce poți să discuți cu mine?

  • Insomnie
  • Depresie
  • Atacuri de Panică
  • Anxietate
  • Fobii
  • Furie
Cristina Nicolae