Cristina Roncea

Psihoterapeut cognitiv comportamental

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni. Să le ascult poveștile, să-i sprijin și să-i ajut. Asta, împreună cu pasiunea mea pentru psihologie și curiozitatea față de natura umană, m-au condus către alegerea de a deveni psiholog.

Cred cu tărie că fiecare persoană este valoroasă și are capacitatea de a-și construi și a trăi o viață împlinită. Putem face asta prin a ne cunoaște și a ne accepta povestea de viață, a căuta mereu să trăim în acord cu valorile noastre personale și să facem orice schimbare este necesară pentru a trăi o viață de care suntem mândri.

Adesea nu este ușor să facem schimbările care ne aduc mai aproape de cea mai autentică versiune a noastră. De regulă, schimbarea vine cu o doză de disconfort, cu înfruntarea fricilor și a emoțiilor puternice, vine cu un angajament față de noi înșine de a alege să facem lucrurile care ne aduc mai aproape de atingerea scopurilor pe termen lung în detrimentul satisfacerii unor dorințe sau plăceri de moment, vine cu desprinderea de comportamente și stiluri de gândire familiare, dar care nu ne mai servesc.

Este evident că schimbarea nu este confortabilă și ajută să avem un partener care să ne provoace să ieșim din mintea noastră pentru a putea vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită și să ne ajute să rămânem dedicați procesului de schimbare.

Dacă simți că ai nevoie să se schimbe ceva în viața ta, să te înțelegi mai bine, să te simți mai bine sau să îți pui pur și simplu ordine în gânduri, te invit să descâlcim împreună povestea ta. Eu sunt aici să fiu acel partener împreună cu care să lucrezi cu tine într-un spațiu sigur, cu încredere și compasiune pentru a putea să înțelegi mai bine cine ești, care îți sunt nevoile și ce poți face acum pentru a construi acea viață de care să te mulțumească.

certificari
certificari

Certificări în

 1. Facultatea de Psihologie si Științe ale Educației - UBB Cluj
 2. Master Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman
 3. Psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România
 4. Psihoterapeut cu formare în psihoterapii cognitive și comportamentale
 5. Coach acreditat ANC

Ce poți să discuți cu mine?

 • Abandon
 • Anxietate
 • Atacuri de Panică
 • Burnout
 • Dezvoltare personală
 • Fobii
Cristina Roncea