Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Specializări

 

  • Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala
  • Terapeut cuplu-copil-familie
  • Formare in psiho-oncologie

 

Cine sunt eu?

Iata prima intrebare la care este nevoie sa raspunzi atunci cand te prezinti cuiva. Oare ce sa spun? Este poate cea mai grea intrebare uneori… Ce sa aleg din multitudinea de roluri pe care le am? Stiu ca sunt suma rolurilor carora le fac fata zilnic, dar care este cel mai important ACUM, in acest moment? Care ma defineste cel mai bine?

De obicei, in functie de conjunctura in care ne aflam, gasim raspunsul automat. Nu ne pune probleme. Imagineaza-ti, pentru un moment, ca te afli in fata terapeutului, la prima sedinta… Oare ce se asteapta acesta sa raspunzi? Oare asteapta un raspuns standard? Raspunsul este simplu: nu exista un raspuns „bun” sau „rau”, exista doar raspunsul personal al unui om care, pe drumul vietii lui, s-a intalnit cu o problema. Ca problema poarta un nume (anxietate, fobie, depresie, etc) sau ca nu are nume („nu-mi mai place de mine, vreau sa ma schimb”, „nu-mi inteleg copilul”, „nu stiu cum sa reactionez in anumite situatii”, etc), aceasta nu mai are importanta.

Terapeutul este un om care poate sa te ajute in depasirea obstacolelor din viata ta. Fiecare dintre noi a avut de-a lungul vietii probleme. Unii s-au descurcat fara ajutorul unui psihoterapeut, altii nu. Ca sa folosesc o metafora care mie imi place foarte mult, terapeutul este un antrenor care scoate la iveala calitatile, punctele tari de care dispui si te invata sa le folosesti pentru a depasi problema cu care ai venit. Este un bun ascultator, un om care nu te judeca si care va fi alaturi de tine pe tot parcursul drumului pe care il ai de facut.

De multe ori, oamenii uita ca terapeutul este si el un om, care s-a intalnit si el de-a lungul timpului cu diferite probleme. Eu, de exemplu, am avut o depresie dupa decesul mamei si am trait dramatic fobia de condus. Dupa ce timp 10 ani am facut atacuri de panica doar la gandul ca as putea pune mana pe volan, cu ajutorul psihoterapiei conduc bine-mersi (ii multumesc doamnei profesor universitar Irina Holdevici de fiecare data cand ma urc in masina!). Sunt exemplul viu ca se poate, acestea sunt doar probleme (reale, dureroase, invalidante de cele mai multe ori) intalnite in viata, iar o problema este cea care are o rezolvare...

Pornisem de la intrebarea cine sunt eu...

Ma numesc Daniela Peristeri, am 42 ani, sunt casatorita (si fericita!) de 20 ani si am un baiat de 18. Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv- comportamentala, am formare in psiho-oncologie si in terapie cuplu, copil, familie. Sunt senior consultant pentru ATMG (firma care ofera consultanta in bussines), coach, am experienta in team-building-uri si workshop-uri. Sunt femeie, sunt mama, sunt sotie si am o meserie pe care o ador. Aceasta sunt eu, sunt suma rolurilor mele si n-as renunta la nici unul…

Vă aștept în cabinetul meu pentru:

  • Psihoterapie - Terapie individuala
  • Psihoterapie - Terapie de cuplu
  • Psihoterapie - Terapie de familie
  • Psihoterapie - Terapie de grup
  • Psihoterapie  - Psiho - oncologie
  • Psihoterapie - Supervizare profesionala in psihoterapie cognitiv – comportamentala
  • Psihoterapie - Skype

 

 

 

 

 

 

Programează-te


TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez