Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Certificări și specializări:

  • Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală
  • Terapeut cuplu-copil-familie
  • Formare în psihooncologie

Vă aștept în cabinetul meu pentru:

  • Psihoterapie - Terapie individuală
  • Psihoterapie - Terapie de cuplu
  • Psihoterapie - Terapie de familie
  • Psihoterapie - Terapie de grup
  • Psihoterapie - Psiho - oncologie
  • Psihoterapie - Supervizare profesională în psihoterapie cognitiv – comportamentală
  • Psihoterapie - Skype

 

 

Despre mine:

De multe ori, oamenii uită că terapeutul este şi el un om, care s-a întâlnit şi el de-a lungul timpului cu diferite probleme. Eu, de exemplu, am avut o depresie după decesul mamei şi am trăit dramatic fobia de condus. După ce timp 10 ani am făcut atacuri de panică doar la gândul că aş putea pune mâna pe volan, cu ajutorul psihoterapiei conduc bine-mersi (îi mulţumesc doamnei profesor universitar Irina Holdevici de fiecare dată când mă urc în maşină!). Sunt exemplul viu că se poate, acestea sunt doar probleme (reale, dureroase, invalidante de cele mai multe ori) întâlnite în viaţă, iar o problemă este cea care are o rezolvare...

Pornisem de la întrebarea cine sunt eu...

Mă numesc Daniela Peristeri, am 42 ani, sunt căsătorită (şi fericită!) de 20 ani şi am un băiat de 18. Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv - comportamentală, am formare în psihooncologie şi în terapie cuplu, copil, familie. Sunt senior consultant pentru ATMG (firma care oferă consultanta în business), coach, am experienţă în team-building-uri şi workshopuri. Sunt femeie, sunt mama, sunt soţie şi am o meserie pe care o ador. Aceasta sunt eu, sunt suma rolurilor mele şi n-aş renunţa la nici unul...

 

 

Ce este psihoterapia?

Iată prima întrebare la care este nevoie să răspunzi atunci când te prezinţi cuiva. Oare ce să spun? Este poate cea mai grea întrebare uneori... Ce să aleg din multitudinea de roluri pe care le am? Ştiu că sunt suma rolurilor cărora le fac fată zilnic, dar care este cel mai important ACUM, în acest moment? Care mă defineşte cel mai bine?

De obicei, în funcţie de conjunctura în care ne aflăm, găsim răspunsul automat. Nu ne pune probleme. Imaginează-ţi, pentru un moment, că te afli în fata terapeutului, la prima şedinţă... Oare ce se aşteaptă acesta să răspunzi? Oare aşteaptă un răspuns standard? Răspunsul este simplu: nu există un răspuns „bun” sau „rău”, există doar răspunsul personal al unui om care, pe drumul vieţii lui, s-a întâlnit cu o problemă. Că problema poartă un nume (anxietate, fobie, depresie, etc) sau că nu are nume („nu-mi mai place de mine, vreau să mă schimb”, „nu-mi înţeleg copilul”, „nu ştiu cum să reacţionez în anumite situaţii”, etc), aceasta nu mai are importanţă.

Terapeutul este un om care poate să te ajute în depăşirea obstacolelor din viaţa ta. Fiecare dintre noi a avut de-a lungul vieţii probleme. Unii s-au descurcat fără ajutorul unui psihoterapeut, alţii nu. Ca să folosesc o metaforă care mie îmi place foarte mult, terapeutul este un antrenor care scoate la iveală calităţile, punctele tari de care dispui şi te învaţă să le foloseşti pentru a depăşi problema cu care ai venit. Este un bun ascultător, un om care nu te judecă şi care va fi alături de tine pe tot parcursul drumului pe care îl ai de făcut.

 

 

 

 

 

 

 

Programează-te





TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez