Despre mine

Am parte, în practica mea ca psihoterapeut, de o uimire continuă față de progresul oamenilor cu care lucrez. Trăiesc o bucurie plină de compasiune văzând cum aceștia reușesc să stea față în față cu dificultățile lor, cum aduc mai multă blândețe și înțelegere față de ei înșiși, cum încep să facă schimbări în direcția valorilor lor și cum perseverează în a face acele alegeri sănătoase pe care și le doresc în viață.

Acest proces are loc în baza relației terapeutice pe care mă angajez să o mențin ca pe un spațiu în care să te simți în siguranță și susținut/ă în permanență. În acest spațiu vom lucra împreună pentru scopurile tale, pentru a-ți optimiza potențialul personal și a aduce mai mult echilibru în viața ta.

Sunt alături de tine dacă te confrunți cu anxietate, stres, depresie, probleme relaționale, dificultăți de adaptare, probleme sexuale, doliu, tulburări alimentare, atacuri de panică, tulburări de furie, insomnie sau dacă vrei să te cunoști mai bine și să te dezvolți așa cum îți dorești.
 
 

Te aștept în cabinet pentru:

  • Psihoterapie individuală
  • Psihoterapie de cuplu
  • Psihoterapie de familie
  • Psihoterapie adolescenți
  • Consiliere premaritală

Diana Luiza Mocanita

Diana Luiza Mocanita


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!