Diana Miron

Psihoterapie cognitiv comportamentală Psihoterapie sistemica de cuplu si familie

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Atracția mea pentru psihologie a fost atât de mare, încât, la o vârstă la care în mod normal începi să savurezi rezultatele muncii de până atunci și să te bucuri de prestigiul dobândit, eu am început să studiez, din nou și altceva. Aș putea spune că m-am reinventat la patruzeci de ani.

Am făcut-o cu o plăcere și o bucurie nealterate de presupusa blazare ce vine cu vârsta – spun unii, și de propria-mi experiență de viață – spun eu. Ceea ce am învățat, am înțeles, am experimentat, am împărtășit, au făcut din mine un om mai bun, mai flexibil și mai pregătit să învețe, să înțeleagă, să experimenteze și să împărtășească - în fiecare zi - alături de aceia care doresc și caută același lucru, dar și de aceia care nu știu ce caută ori nu îndrăznesc să înțeleagă.

Experiența cunoașterii de sine este fascinantă, poate dureroasă uneori, dar folositoare și obligatoriu necesară pentru creșterea și dezvoltarea noastră ca oameni. Putem realiza multe în viață: carieră, familie, prestigiu, avere, relații, dar marea realizare este - și trebuie să fie - înăuntrul nostru: cunoaștere de sine, acceptare de sine și de ceilalți, flexibilitate, liniște, echilibru, plăcere de a trăi, curiozitate pentru a învăța lucruri noi, tainica știință de a trece peste tristeți și probleme cu zâmbet pe buze și cu umor, bucuria clipei.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Psihoterapie cognitiv comportamentală
  2. Psihoterapie sistemica de cuplu si familie

Ce poți să discuți cu mine?

  • Dezvoltare personală
  • Relație de cuplu disfuncțională
  • Probleme de familie
  • Anxietate
  • Atacuri de Panică
  • Fobii
Diana Miron