Diana Pitei

Certificări și specializări:

  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației
  • Master Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie
  • Atestat de psiholog clinician cu drept de liberă practică
  • Formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală
  • Atestat de psihoterapeut cu drept de liberă practică
  • Consilier pentru dezvoltare personală acreditat ANC

Despre mine:

Numele meu este Diana Pitei și sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Sunt psiholog clinician, life coach și psihoterapeut cognitiv-comportamental. De ce am ales să profesez în domeniul psihologiei? Pentru a oferi un răspuns cât mai curat, aș spune că mi-am dorit să fiu mereu alături de oamenii care suferă sau care au nevoie de ajutor, însă, în același timp, alegerea mi-a fost motivată și de curiozitatea de a descoperi tainele universului emoțional și ale psihicului uman. Am ales să devin psihoterapeut pentru a-i ghida pe oameni în procesul de autodescoperire, care poate fi unul lung, anevoios și care poate aduce la suprafață nenumărate răni vechi și nevindecate.

Pe lângă strategiile și tehnicile variate pe care le utilizez în ședințele de consiliere sau psihoterapie, ofer empatie, căldură și acceptare necondiționată oamenilor care aleg să lucreze alături de mine la propria persoană, deoarece sunt convinsă că fiecare om are nevoie, la un moment dat, de susținere în a-și (re)găsi cea mai bună versiune a sa.

Nu pretind că fac magie, însă îmi propun să îi ghidez pe oameni în a-și crea o poveste coerentă și cu sens despre viața lor, prin care să conștientizeze originea dificultăților din prezent, înțelegând și integrând imensitatea trecutului. Mai mult decât atât, îți voi arăta modalități de a trece într-un mod sănătos peste obstacolele pe care le întâmpini.

Sunt Diana Pitei, ghidul în călătoria ta spre vindecare și evoluție!


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!