Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Specializări

  • Psihoterapeut 
  • Master in psihoterapii cognitive comportamentale
  • Formare in psiho socio somato analiza

Ma numesc  Dorina Stamate si de cind ma stiu imi place psihologia. Am predat cursuri de telemarketing, de psihologia cumparatorului  si am motivat echipa de vanzari timp de 10 ani in cadrul unei prestigioase companii americane. In practica clinica am lucrat cu persoane depresive, cu persoane cu fobii, cu persoane cu stima de sine scazuta si am avut interventii in relatia de cuplu. In cadrul Fundatiei Motivation am lucrat cu copii cu dizabilitati si cu familiile acestora. Sunt un om normal care traieste fiecare clipa si nu se teme sa faca greseli atata vreme cat  invata din ele. Dispun de o mare capacitate de comunicare si sunt o persoana spirituala, activa, practica. Familia si prietenii imi confera linistea si armonia de care am nevoie pentru a ma simti bine. Sunt disponibila, concilianta dar cred ca principala mea calitate este adaptabilitatea

Exista un indemn spus de catre Regina Izabela catre Cristofor Columb care ma defineste:

“Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care-l cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea indinadins pentru a-ti rasplati indrazneala.”

Cu totii traim situatii de viata din ce in ce mai agitate si ne este din ce in ce mai greu sa ne adaptam. Atunci cand simti ca relatiile tale cu ceilalti nu sunt tocmai cum iti doresti, atunci cand te simti confuz si nesigur, atunci cand simti ca tensiunea se acumuleaza si nu gasesti drumul spre liniste este bine sa ceri ajutorul unui specialist. Rolul psihoterapiei este acela de a ajuta persoanele aflate in dificultate sa depaseasca problemele cu care se confrunta in viata de zi cu zi.Daca esti in cautarea unei modalitati de a schimba ceva la tine sau ai incercat sa schimbi ceva dar nu ai reusit singur  te astept sa descoperim impreuna calea de urmat. Atunci cand e furtuna nu astepta sa treaca, invata sa dansezi in ploaie!

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

  • suferi de anxietate, ingrijorare; atacuri de panica; tulburare obsesiv-compulsiva; stress; dificultati profesionale; orientare vocationala; incredere in sine redusa; dificultati in luarea deciziilor; probleme de somn; gestionarea furiei;  relaxare si hipnoza; probleme de comunicare; dezvoltare personala.
  • ai nevoie de terapie de familie: consiliere parentala; conflicte in familie
  • ai nevoie de terapie pentru adolescenti: opozitionism; dificultati in plan scolar; ganduri negative; consum alcool/droguri; dificultati in relatia cu parintii; probleme de adaptare; agresivitate / furie.
  • ai nevoie de terapie pentru copii: anxietate de separare; dependenta calculator/jocuri; timiditate; ticuri.
  • ai nevoie de terapie pentru cuplu: probleme de comunicare; dificultati sexuale.

 

Programează-te


TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez