Specializari si certificari

Psihoterapeut sistemic de cuplu si familie

Specializare in Programare Neuro-Lingvistica

Master in psihodiagnostic si psihoterapie experientiala

Va astept in cabinetul meu daca va confruntati cu:

  • Boli psihosomatice
  • Momente de dificultate in cuplu
  • Incercari ale vietii de familie (a invata sa traiesti impreuna, sa te descurci cu rudele dificile, sa supraveghezi copiii, sa te descurci cu adolescenta lor)
  • Pierderea (doilu, abandon, divort)
  • Sentimentul de neputinta
  • Dorinta de performanta, dezvoltare pe plan personal si profesional.

Psihoterapie individuala (adulti, copii, adolescenti)

Psihoterapie de cuplu si familie

Psihoterapie – Skype

Psihoterapie in limba engleza

 

Am stiut din scoala generala ca voi avea o meserie care va presupune vindecarea relatiilor, de cand am observat ca oamenii ma aleg spontan ca sa impartaseasca o suferinta, chiar si atunci cand nu eram foarte apropiati; cand am observat ca imi doream sa ii ajut si ca imi pasa.

De atunci, am invatat sa fac diferenta intre a face ceva pentru cineva si a face ceva in locul cuiva. Am invatat sa vad in fiecare om indurerat miezul sau de divinitate si combinatia sa unica de resurse care ii va arata calea. Am invatat sa conectez oamenii la instinctul lor sanatos de autoactualizare, atunci cand ei tanjesc dupa aprobare.

Nu iti cunosc motivele, bucuriile si tristetile, insa stiu ca esti pe cale sa pornesti pe drumul catre tine insuti, pentru a redescoperi PUTEREA. Puterea de a te bucura mai mult de viata, de a face performanta, de a depasi starile de confuzie, ambivalenta sau neputinta.

Puterea de a-ti insanatosi trupul si relatiile. Nu iti cunosc calitatile sau defectele si totusi cred in puterea ta de a-ti creea realitatea pe care o doresti. Tu stabilesti in ce ritm construiesti si carui vis ii acorzi prioritate. Eu sunt alaturi de tine pentru a ma asigura ca mintea si inima ta lucreaza impreuna.

Imi plac cuvintele lui Ernest Holmes, conform carora invatatura adevarata elibereaza discipolul de invatatorul sau. Acesta din urma isi va gasi invatatorul inlauntrul sau. Ele reflecta credinta mea in responsabilitatea pe care o are orice persoana pentru propriile sentimente si schimbarile sale de comportament, pentru relatia actuala si pentru trecerea la actiune.

Vreau ca fiecare persoana care lucreaza cu mine sa se indragosteasca de puterea proprie de a face lucrurile sa se intample. Puterea de a crea iubire, siguranta si fericire in propria viata fara a mai astepta o schimbare din exterior.

Pana la urmatoarea intalnire, iti doresc sa fii tot ceea ce poti fi, zi de zi si clipa de clipa!

Programează-te