Specializări și certificări

Psihoterapeut sistemic de cuplu și familie

Specializare în Programare Neuro-Lingvistică

Master în psihodiagnostic și psihoterapie experiențială

Vizualizează cursul meu despre dependențe

Vă aștept în cabinetul meu dacă vă confruntați cu:

  • Boli psihosomatice
  • Momente de dificultate în cuplu
  • Încercări ale vieții de familie (a învăța să trăiești împreună, să te descurci cu rudele dificile, să supraveghezi copiii, să te descurci cu adolescența lor)
  • Pierderea (doilu, abandon, divorț)
  • Sentimentul de neputință
  • Dorința de performanță, dezvoltare pe plan personal și profesional.

Servicii

  • Psihoterapie individuala (adulți, copii, adolescenți)
  • Psihoterapie de cuplu și familie
  • Psihoterapie – Skype
  • Psihoterapie în limba engleză

Despre mine

Am știut din școală generală că voi avea o meserie care va presupune vindecarea relațiilor, de când am observat că oamenii mă aleg spontan să împărtășească o suferință, chiar și atunci când nu eram foarte apropiați; când am observat că îmi doream să îi ajut și că îmi pasă.

De atunci, am învățat să fac diferența între a face ceva pentru cineva și a face ceva în locul cuiva. Am învățat să văd în fiecare om îndurerat miezul sau de divinitate și combinația sa unică de resurse care îi va arăta calea. Am învățat să conectez oamenii la instinctul lor sănătos de autoactualizare, atunci când ei tânjesc după aprobare.

Nu îți cunosc motivele, bucuriile și tristețile, însă știu că ești pe cale să porneșți pe drumul către ține însuți, pentru a redescoperi PUTEREA. Puterea de a te bucura mai mult de viață, de a face performanță, de a depăși stările de confuzie, ambivalență sau neputință.

Puterea de a-ți însănătoși trupul și relațiile. Nu îți cunosc calitățile sau defectele și totuși cred în puterea ta de a-ți creea realitatea pe care o dorești. Tu stabilești în ce ritm construiești și cărui vis îi acorzi prioritate. Eu sunt alături de ține pentru a mă asigura că mintea și inima ta lucrează împreună.

Îmi plac cuvintele lui Ernest Holmes, conform cărora învățătura adevărată eliberează discipolul de învățătorul sau. Acesta din urmă își va găsi învățătorul înlăuntrul sau. Ele reflectă credința mea în responsabilitatea pe care o are orice persoană pentru propriile sentimente și schimbările sale de comportament, pentru relația actuală și pentru trecerea la acțiune.

Vreau ca fiecare persoană care lucrează cu mine să se îndrăgostească de puterea proprie de a face lucrurile să se întâmple. Puterea de a crea iubire, siguranță și fericire în propria viață fără a mai aștepta o schimbare din exterior.

Până la următoarea întâlnire, îți doresc să fii tot ceea ce poți fi, zi de zi și clipă de clipă!


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!