Florina-Denisa Neacșu

Psihoterapie experiențială a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Ma numesc Denisa si am avut ocazia sa contribui la proiecte care au in centru misiunea de a sustine oamenii in evolutia lor.

Atunci cand lucrez cu clientii individual sau in grup, ma simt ca un detectiv care face un proces de inquiry si dezleaga mistere ale functionarii umane. Daca iti place si tie sa fii un Sherlock Holmes, putem trece impreuna prin mai multe episoade ale vietii tale, pentru a le vedea sensul si mai ales, cheia de rezolvare.

Pentru mine este important ca în orice proces delicat si profund cu tine să iti ofer un spațiu în care să te simți în siguranță, unde să fii acceptat/ă neconditionat.

Premisa de la care pornim este că nimeni nu este expert în viața ta, de aceea perspectivele pe care ti le ofer sunt puse la dispozitia ta cu delicatete si atentie la contextul unic al vietii tale.

In felul in care practic eu terapia individuala pornim de la un cadru de caldura si incredere, care te ajuta sa iti formulezi obiective unice tie. Facem impreuna un plan terapeutic potrivit nevoilor tale din prezent si perspectivelor pe care le ai despre viitor.

Ședințele unu la unu in care te susțin sunt mai degrabă un timp prețios al tau cu propria persoană, o conversație intimă la care iti sunt martoră și parteneră de drum.

Intalnirile de terapie vin la pachet cu acceptare, speranță, relaxare, chiar daca uneori a atinge profunzimea ta interioara poate sa presupuna si emotii incomode. Este un „greu” care merită străbătut, mai ales cu cineva dedicat alături.

Ce iti pot promite eu este ca imi pun la dispozitie toata cunoasterea, experienta, abilitatile si mai ales, umanitatea mea, pentru a face orice fel de schimbare pozitiva pentru tine. Las aici un citat al unei autoare care imi place mult, Maria Stepanova: "Cel mai interesant din viata unui om este ceea ce nu stie".

certificari
certificari

Certificări în

  1. Psihoterapie experiențială a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie
  2. Specializare in psiho-oncologie
  3. Formare "Intentional Transformation" Eugenio Molini
  4. Train of Trainers (Formator acreditat)
  5. Formare in animatia socio-educativa (SOS Satele Copiilor)

Ce poți să discuți cu mine?

  • Anxietate
  • Stres
  • Burnout
  • Somatizări
  • Depresie
Florina-Denisa Neacșu