Gabriel Pircalabu

Psihoterapeut - Psihoterapii scurte orientate pe resurse și soluții

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Activitatea mea profesională a început cu destul de mult timp în urmă și mi-a oferit satisfacții nenumărate. Am lucrat mult cu diferite persoane sau grupuri mai mari sau mai mici, cu statute diferite, atât consiliere cât și psihoterapie. Pentru a avea succes în munca mea, am fost mereu preocupat de gândurile, emoțiile și comportamentele oamenilor. Am studiat mult despre cum funcționăm, urmărind să înțeleg ce ne împiedică, uneori, să fim eficienți în viața noastră și cum am putea fi mai buni, mai fericiți. Am ajuns la o anumită performanță în evaluarea nevoilor oamenilor și în identificarea și utilizarea metodelor potrivite de răspuns.
Din 2013 am o colaborare cu Organizația Salvați Copiii din București, care îmi oferă bucuria de a interacționa cu copii cu diferite necesități de asistare sau cu părinții acestora, pe care îi ajut să-și clarifice întrebările cu care vin și să facă schimbările necesare atât lor, cât și copiilor lor, pentru o viață mai fericită.

Parcursul meu profesional, orientat spre asistarea psihologică a celor cu nevoi specifice, îmi oferă satisfacții în fiecare zi, urmărind persoanele cu care lucrez, cum fac un pas suplimentar spre o viață mai bună, integrată scopurilor și dorințelor proprii.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Psihoterapeut - Psihoterapii scurte orientate pe resurse și soluții
  2. Psihoterapeut - Hipnoză
  3. Psiholog clinician

Ce poți să discuți cu mine?

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emoțiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personală
Gabriel Pircalabu