Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Specializări

  • Master in psihoterapii cognitiv comportamentale 
  • Psiholog clinician in supervizare 
  • Medic primar Boli Infectioase

Dintotdeauna mi-am dorit sa ajut oamenii si sa le alin suferinta. De aceea am ales profesia de medic , am lucrat multi ani si inca lucrez, ca medic infectionist intr-un renumit spital bucurestean. Acest lucru mi-a adus multe satisfactii pentru ca am putut sa-i ajut pe oameni sa-si recapete sanatatea. A existat insa , un moment in viata mea cand mi-am dat seama ca numeroase boli au de fapt la baza o serie de suferinte psihice care distorsioneaza viziunea asupra unei vieti echilibrate.

Evenimente oarecum firesti ale vietii, precum un esec profesional, iesirea dintr-o relatie, pierderea unei persoane dragi , ne pot intoarce viata pe dos, facandu-ne incapabili de a mai conduce "corabia in oceanul vietii noastre". Astfel am ales sa patrund mai mult si sa cunosc componenta psihica si emotionala a diferitelor tulburari, a diferitelor boli.Dupa ce am terminat Facultatea de Psihologie si Masterul in Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, incepand sa practic psihoterapia am avut revelatia intelegerii ca, restabilirea stimei de sine, a valorii personale si a schimbarii perspectivei de viata, poate atrage dupa sine echilibrul si insanatosirea si pe plan fizic.De multe ori lucrurile sunt mai simple decat par si nu e nevoie decat sa ne schimbam "lentilele" prin care privim orice lucru care ni se intampla, intelegand in cele din urma ca totul face parte din experienta noastra de viata ce ne imbogateste cu intelepciune.

Lucrand foarte mult in activitatea mea medicala cu copiii, am constatat ca acestia sunt cei mai expusi si afectati de comportamentul adultilor, de stresul zilnic la care acestia sunt expusi. Am observat astfel, ca evolutia bolilor la acesti copii este mult mai grava in prezenta unor parinti stresati si cu multe probleme de viata .Iindiferent de tratamentul medical aplicat, componenta lor psihica isi pune amprenta. Doar o rezolvare a problemelor psihice, va duce la o evolutie favorabila a bolii. De aceea pentru mine reprezinta o multumire sa pot lucra si cu copii si sa descopar cauzele diferitelor lor tulburari psihice. De cele mai multe ori este necesar ca in astfel de cazuri sa lucram in paralel si cu ceilalti membrii ai familiei, pentru crearea unui spatiu psihologic armonios.

Oricare ar fi problemele cu care va confruntati, important este sa stiti ca intotdeauna puteti cere ajutor si pentru asta ma aflu eu aici . Sunt convinsa ca impreuna putem gasi raspunsuri si solutii la multe din problemele care va framanta.Fericirea este o stare de spirit la care aspiram cu totii. Eu am ales sa va sustin pentru a va recapata increderea ca meritati si ca puteti ajunge sa o traiti din plin.

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

  • Te confrunti cu anxietate; atac de panica; fobii; stima de sine scazuta;
  • Ai copii cu somatizari; frici.

Programează-te


TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez