Certificări și specializări:

  • Master în psihoterapii cognitiv comportamentale
  • Psiholog clinician în supervizare
  • Medic primar Boli Infecţioase

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

  • Te confrunţi cu anxietate; atac de panică; fobii; stima de sine scăzută;
  • Ai copii cu somatizări; frici.

Despre mine:

Dintotdeauna mi-am dorit să ajut oamenii şi să le alin suferinţa. De aceea am ales profesia de medic, am lucrat mulţi ani şi încă lucrez, ca medic infecţionist într-un renumit spital bucureştean. Acest lucru mi-a adus multe satisfacţii pentru că am putut să-i ajut pe oameni să-şi recapete sănătatea. A existat însă, un moment în viaţa mea când mi-am dat seama că numeroase boli au de fapt la bază o serie de suferinţe psihice care distorsionează viziunea asupra unei vieţi echilibrate.

Lucrând foarte mult în activitatea mea medicală cu copiii, am constatat că aceştia sunt cei mai expuşi şi afectaţi de comportamentul adulţilor, de stresul zilnic la care aceştia sunt expuşi. Am observat astfel, că evoluţia bolilor la aceşti copii este mult mai gravă în prezenţa unor părinţi stresaţi şi cu multe probleme de viaţă. Indiferent de tratamentul medical aplicat, componenta lor psihică îşi pune amprenta. Doar o rezolvare a problemelor psihice, va duce la o evoluţie favorabilă a bolii. De aceea pentru mine reprezintă o mulţumire să pot lucra şi cu copii şi să descopăr cauzele diferitelor lor tulburări psihice. De cele mai multe ori este necesar ca în astfel de cazuri să lucrăm în paralel şi cu ceilalţi membrii ai familiei, pentru crearea unui spaţiu psihologic armonios.

 

Ce este psihoterapia?

Evenimente oarecum fireşti ale vieţii, precum un eşec profesional, ieşirea dintr-o relaţie, pierderea unei persoane dragi, ne pot întoarce viaţa pe dos, făcându-ne incapabili de a mai conduce "corabia în oceanul vieţii noastre". Astfel am ales să pătrund mai mult şi să cunosc componenta psihică şi emoţională a diferitelor tulburări, a diferitelor boli. După ce am terminat Facultatea de Psihologie şi Masterul în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, începând să practic psihoterapia am avut revelaţia înţelegerii că, restabilirea stimei de sine, a valorii personale şi a schimbării perspectivei de viaţă, poate atrage după sine echilibrul şi însănătoşirea şi pe plan fizic.De multe ori lucrurile sunt mai simple decât par şi nu e nevoie decât să ne schimbăm "lentilele" prin care privim orice lucru care ni se întâmplă, înţelegând în cele din urmă că totul face parte din experienţa noastră de viaţă ce ne îmbogăţeşte cu înţelepciune.

Oricare ar fi problemele cu care va confruntaţi, important este să ştiţi că întotdeauna puteţi cere ajutor şi pentru asta mă aflu eu aici. Sunt convinsă că împreună putem găsi răspunsuri şi soluţii la multe din problemele care va frământă. Fericirea este o stare de spirit la care aspirăm cu toţii. Eu am ales să vă susţin pentru a vă recăpăta încrederea că meritaţi şi că puteţi ajunge să o trăiţi din plin.


Programează-te