Certificări și specializări:

 • Psihoterapeut , format in psihoterapie cognitiv comportamentala- AHPCC
 • Logoped principal, atestat la COPSI
 • Competente in Terapie sistemica: - ,, Cuplu- copil – familie”- ACTF
 • Competente in ,,Evaluare si interventie psihologica la copii si adolescenti”-ACTF
 • Master in Comunicare si Relatii Publice

Despre mine, ca psihoterapeut

Alegerea de a fi psihoterapeut a fost atunci cand am descoperit cartea ,,Omul, fata in fata cu lumea”, una dintre primele carti ale celui care mi-a fost ulterior profesor ( M. Zlate).

Inainte de a o deschide, m-a fascinat mesajul titlului. Noi, oamenii, suntem intr-adevar zi de zi, in contact direct cu cu ceea ce inseamna lumea pentru fiecare dintre noi. Jonglam zilnic cu diverse roluri care ne compun personalitatea: rolul de a fi copil, prieten(a), iubit(a), sot, sotie, mama, tata,fiu,fiica, angajat(a), sef(a), etc. Trecem prin aceste roluri cu o rapiditate mai mare decat poate procesa psihicul nostru la un moment dat si poate deveni dificil sa echilibram aceste roluri care ne intregesc viata si-i dau calitate, bucurie, culoare. Putem descoperi ca desi am cautat cele mai bune solutii pentru a iesi dintr-o dificultate, rezultatul nu este cel dorit. Sau poate nu stim efectiv cum sa abordam o situatie asa incat sa fie in acord cu noi insine, cu valorile noastre.

Sau poate am descoperit ca putem sa imbunatatim unele comportamente care ne-ar ajuta sa evoluam si sa experimentam o noua etapa a vietii noastre.

Toate aceste reflectii plus multe altele, specifice fiecaruia dintre noi, m-au provocat sa invat cum sa inteleg mecanismele mintii umane si sa ma pregatesc pentru a fi ,,AICI”pentru omul care..,,fata in fata cu lumea”, se afla in dificultate si are puterea de a cere sprijin.

Va astept in cabinetul meu daca:

Va confruntati cu: - anxietate, atac de panica, depresie, dificultati in cuplu, dificultati in relatiile cu copiii sau parintii, stress, burn-out, tulburari obsesiv-compulsive, fobii.

Despre mine ca logoped:

Copilăria este lumea miracolului şi a magiei, iar eu am fost întotdeauna fascinată de copii, mai mici sau mai mari. Astfel că, am căutat o modalitate de a fi alături de ei şi în viaţa mea profesională, de a înţelege lumea lor cu fiecare generaţie care se schimbă şi de a contribui la evoluţia fiecăruia. Am început prin a studia psihologia, cu tot ceea ce presupune ea de la naştere şi până la formarea personalităţii adulte şi am continuat cu aprofundarea diverselor modalităţi de intervenţie în momentele dificile din unele etape de vârstă. Experienţa mea ca mamă, a adăugat valoare cunoştinţelor, ca orice aspect practic din viaţa unui om. Din tot parcursul creşterii şi dezvoltării copilului, mi s-a părut fascinantă perioada în care încep să apară primele cuvinte şi cum treptat acestea, zi de zi, luna de lună, an de an se constituie în ceea ce numim limbaj

"Contaminată” fiind de mirajul dezvoltării umane, am ales să particip cu toată dragostea, cunoaşterea şi experienţa de până acum la formarea unui limbaj corect, coerent şi fluent al fiecărei persoane- fie ea copil, adolescent sau adult- aflată în situaţia de a depăşi această dificultate.

Vă aștept în cabinetul meu pentru:

 • Dificultăţi de pronunţie (nu se emit corect anumite sunete, se omit sau se înlocuiesc cu altele)
 • Dificultăţi în însuşirea limbajului scris-citit;
 • Tulburări de ritm şi fluentă a vorbirii (se repeta unele sunete, silabe, cuvinte sau se fac pauze prea lungi între acestea);
 • Vocabular prea sărac raportat la vârsta;
 • Refuzul de a comunica verbal cu cei din jur sau doar cu o anumită persoană;
 • Evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatică în vederea înscrierii la şcoală;
 • O dicţie precară (se vorbeşte foarte repede şi/sau neinteligibil)

Georgeta Drăgan


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!