Georgeta Iorga

Formare in psihoterapie integrativă

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Sunt Georgeta Iorga şi mă bucur să te întâlnesc! Vreau să îţi împărtăşesc câteva dintre credinţele, visele şi competentele mele astfel încât să începi să mă cunoşti înainte de a mă suna şi a începe colaborarea noastră. Prima mea formare profesională a fost în psihoterapie. Să fiu psihoterapeut a fost o alegere pe care am făcut-o din dorinţa de a deveni genul de persoană care îşi îndeplineşte visele, o persoană care să se simtă împlinită cu alegerile pe care le face. Simţeam că am un talent şi îmi doream să îl folosesc.

Pentru mine acesta a fost un punct de cotitură important în viaţa mea. Am ales să schimb ceva la mine, modul în care gândesc şi în care fac lucrurile, pentru a putea fi fericită, pentru a putea spune în orice împrejurare ce simt şi ce gândesc fără teamă şi vinovăţie. Am învăţat că nimeni nu poate schimba o situaţie în locul meu pentru a-mi fi mie mai bine sau mai uşor. Aceasta este munca fiecăruia dintre noi. Noi singuri aducem schimbarea, binele şi frumuseţea în vieţile noastre, fiecare dintre noi. Uneori însă avem nevoie de ajutor.

Eu cred că fiecare dintre noi merită tot ceea ce este mai bun. Mai cred şi că avem resurse să fim fericiţi şi împliniţi doar că uneori nu ne dăm seama de acest lucru sau nu credem că avem acest potenţial. De cele mai multe ori felul în care ne judecăm, teamă şi vinovăţia, remuşcarea, sunt ca nişte umbre apăsătoare care ne blochează în situaţii care ne fac nefericiţi.

În munca mea cu cei cu care mă întâlnesc, principalul meu obiectiv este să-i fac să creadă atât de mult în ei înşişi încât să îşi transforme visele în realitate. Acest lucru mă motivează şi mă face să îmi folosesc toate resursele pentru a te susţine şi pe tine în atingerea propriilor tale obiective.Şi pentru că eu cred în aceste lucruri şi eu la rândul meu exersez zi de zi să cred atât de mult în mine încât să îmi transform propriile vise în realitate. Nu a fost uşor întotdeauna, însă acum ştiu cum să fac şi ce să fac astfel încât să îmi urmez obiectivele până la capăt şi să ajung acolo unde îmi doresc.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Terapie Cognitiv comportamentala, Sistemica si Terapia centrata pe emoții

Ce poți să discuți cu mine?

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emoțiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personală
Georgeta Iorga