Certificări și specializări:

În activitatea mea folosesc în funcţie de situaţie, diverse abordări (sistemică, cognitiv-comportamentală, experienţială, narativa, NLP, etc) astfel încât să putem găsi cea mai eficientă soluţie pentru situaţia ta. Relaţia de cuplu, problemele apărute în familie, relaţia cu copii, anxietatea, depresia, atacul de panică, disfuncţiile sexuale, probleme de nutriţie, blocaje personale, încrederea în sine, dezvoltare personală, setare şi atingere de obiective, etc. Sunt câteva din aspectele pe care le abordez în activitatea mea.

Te aştept cu drag să lucrăm împreună în acele domenii din viaţa ta profesională, personală, de cuplu sau de familie în care îţi doreşti să faci schimbări.

Despre mine

Sunt Georgeta Iorga şi mă bucur să te întâlnesc! Vreau să îţi împărtăşesc câteva dintre credinţele, visele şi competentele mele astfel încât să începi să mă cunoşti înainte de a mă suna şi a începe colaborarea noastră. Prima mea formare profesională a fost în psihoterapie. Să fiu psihoterapeut a fost o alegere pe care am făcut-o din dorinţa de a deveni genul de persoană care îşi îndeplineşte visele, o persoană care să se simtă împlinită cu alegerile pe care le face. Simţeam că am un talent şi îmi doream să îl folosesc.

Pentru mine acesta a fost un punct de cotitură important în viaţa mea. Am ales să schimb ceva la mine, modul în care gândesc şi în care fac lucrurile, pentru a putea fi fericită, pentru a putea spune în orice împrejurare ce simt şi ce gândesc fără teamă şi vinovăţie. Am învăţat că nimeni nu poate schimba o situaţie în locul meu pentru a-mi fi mie mai bine sau mai uşor. Aceasta este munca fiecăruia dintre noi. Noi singuri aducem schimbarea, binele şi frumuseţea în vieţile noastre, fiecare dintre noi. Uneori însă avem nevoie de ajutor.

Eu cred că fiecare dintre noi merită tot ceea ce este mai bun. Mai cred şi că avem resurse să fim fericiţi şi împliniţi doar că uneori nu ne dăm seama de acest lucru sau nu credem că avem acest potenţial. De cele mai multe ori felul în care ne judecăm, teamă şi vinovăţia, remuşcarea, sunt ca nişte umbre apăsătoare care ne blochează în situaţii care ne fac nefericiţi.

În munca mea cu cei cu care mă întâlnesc, principalul meu obiectiv este să-i fac să creadă atât de mult în ei înşişi încât să îşi transforme visele în realitate. Acest lucru mă motivează şi mă face să îmi folosesc toate resursele pentru a te susţine şi pe tine în atingerea propriilor tale obiective.Şi pentru că eu cred în aceste lucruri şi eu la rândul meu exersez zi de zi să cred atât de mult în mine încât să îmi transform propriile vise în realitate. Nu a fost uşor întotdeauna, însă acum ştiu cum să fac şi ce să fac astfel încât să îmi urmez obiectivele până la capăt şi să ajung acolo unde îmi doresc.

Ce este psihoterapia?

Drumul către succes şi împlinire este la fel de important ca şi rezultatul iar modul în care te ridici şi mergi mai departe contează. Nu este întotdeauna uşor iar rolul meu ca psihoterapeut este să te sprijin şi să îţi fiu alături în schimbarea pe care ai decis să o faci în viaţa ta.În timp, am adăugat la competentele mele profesionale trainingul în diverse domenii ce ţin de dezvoltarea personală, coaching-ul centrat pe obiective, etc.

Programează-te la MasterClass!


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!