Georgeta Savu

Psihoterapeut cognitiv-comportamental Psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Am o convingere care a fost exprimată foarte frumos de Osho - "Omul devine cu adevărat om atunci când îşi asuma întreaga răspundere pentru ceea ce este. Asta e primul curaj, cel mai mare curaj". Am ales să încep cu un pasaj dintr-o carte, pentru că sunt îndrăgostită de cuvinte şi de procesul comunicării - într-atât încât prima meserie pe care am învăţat-o a fost cea de lingvist.

Am avut şansa să mă pot reinventa ca psiholog, fiindcă acum pot şi trebuie să mă reinventez continuu, ca să pot ajuta copii, dar şi adolescenţi sau adulţi, să pot ieşi dintr-o terapie de grup doar ca să intru într-una de familie, să mă dezvolt profesional, să îmi cresc cunoştinţele şi să-mi ascut abilităţile la şi dincolo de standardele Colegiului Psihologilor din România şi ale Asociaţiei de Hipnoză şi Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, din care mă mândresc să fac parte.

Mai mult, acum am şansa să lucrez ca voluntar la centrul Trepte din cadrul spitalului Obregia şi cu fundaţia Estuar pentru reintegrarea în comunitate a celor care au suferit sau încă suferă de boli psihice grave.Revenind la cuvintele lui Osho, trebuie să adaug că ne putem defini şi asuma identitatea doar în relaţia cu ceilalţi, comunicând şi comunicându-ne. Tot astfel, din relaţia terapeutică pe care o stabilim vei ieşi cu o idee mai clară despre cine şi cum ești, dar şi mai capabili să exprimaţi acest fapt fundamental, mai pregătiţi pentru a trăi şi pentru a fi fericit.

certificari
certificari

Certificări în

 1. Psiholog clinician şi psihoterapeut cu specializare în psihoterapie cognitiv-comportamentală şi hipnoză
 2. Psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie
 3. Psihosexolog
 4. Specializare în corectarea tulburărilor de limbaj

Ce poți să discuți cu mine?

 • Momente dificile în viață
 • Încredere în sine redusă
 • Relație de cuplu disfuncțională
 • Disfuncții sexuale
 • Infidelitate
 • Parenting
Georgeta Savu