Ioana-Elena Piscoi

Psihoterapeut cognitiv-comportamental

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Oare de unde se începe o descriere personală? Sunt atâtea de spus și, cum spune zicala, “talk is cheap.”

Primul lucru care îmi vine în minte este că sunt imens recunoscătoare pentru oportunitatea de a practica această meserie. De ce? Fiindcă, până acum, nu am cunoscut un sentiment mai împlinitor decât privilegiul pe care clienții mi-l acordă atunci când împărtășesc ceea ce îi face profund umani. Fie că este vorba despre suferințe, reușite, obstacole sau orice alt aspect al vieții, mă dedic cu tot sufletul să ajut oamenii să se reîntoarcă la calea lor, să îi susțin în călătoria de autodescoperire și evoluție, cu blândețe, empatie și uneori chiar umor – nu mă sfiesc să vorbesc colorat!

Dacă vei alege să lucrezi cu mine, vreau să știi că ne vom folosi de tehnici specifice CBT și ACT pentru a depăși inflexibilitatea psihologică și pentru a-ți descoperi valorile personale după care să te ghidezi în viață. Fiindcă o viață trăită conform valorilor este o viață împlinită!

Ce mai rămâne de spus? Că sunt și eu OM, la pachet cu calități și defecte. Am învins în trecut atacuri de panică și stări depresive. Sunt determinată, chiar uneori încăpățânată când vine vorba de obiectivele mele. Am trecut prin relații nesănătoase. Sunt într-o continuă evoluție. Există momente în care mă îndoiesc de sine. Sufăr, mă bucur, mă confrunt cu provocările vieții la fel ca tine, la fel ca oricine altcineva… Sună familiar? Aceasta este experiența Umană, complet naturală.

Dacă te simți pregatit(ă) pentru schimbare, contactează-mă. Haide să vedem cum rezonăm și cum pot să te susțin!

certificari
certificari

Certificări în

  1. Abolventă a Masteratului de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie - UBB Cluj-Napoca
  2. Formare în Psihoterapii Cognitive și Comportamentale - Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România (APCCR)
  3. Formare continuă în Terapia prin Acceptare și Angajament (ACT)

Ce poți să discuți cu mine?

  • Anxietate
  • Fobii
  • Atacuri de Panică
  • Stres
  • Dezvoltare personală
  • Stimă de sine scăzută
Ioana-Elena Piscoi