Iulia Radu

Psihoterapeut experiențial și Psihopedagog

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Nu în urmă cu mult timp, am început să îmi dau seama că fiecare om pe care îl văd pe stradă sau îl întâlnesc vede viața la fel de mare și complexă precum o văd și eu. Oare gândim la fel? Oare simțim la fel? Oare și acestui om îi este frică de aceleași lucruri de care îmi este frică și mie? Acestea au fost întrebări la care mi-aș fi dorit să răspund, doar că nu puteam să pătrund în mintea și sufletul oamenilor.....sau cel puțin așa credeam.

Mă pregăteam să termin liceul, când mi-am dat seama că există totuși o cale de a intra în lumea interioară a cuiva. Așadar, am început facultatea de psihologie și de atunci mă bucur de fiecare ocazie în care descoper cât de complexă, provocatoare și minunată poate fi viața, prin ochii și cuvintele celor din fața mea. În schimb, misiunea mea este să fiu acolo pentru cei care simt că este momentul să pornească pe drumul căutării și cunoașterii propriei persoane.

Cu compasiune, blândețe și umor, sunt acolo pentru ca fiecare să poată găsi calea, sensul și direcția care i se potrivește, chiar și atunci când luminița de la capătul tunelului pare foarte îndepărtată. Cred că psihoterapia este o calătorie către sinele nostru, cu mai multe opriri și la finalul căreia vom fi învățat să cooperăm cu greutățile noastre și să ne transformăm slăbiciunile în scântei de schimbare. Nu pot decât să fiu onorată și recunoascătoare când cineva are curajul și încrederea să mă lase să descopăr cele mai intime și vulnerabile părți ale sale. Promisiunea mea este că voi păși cu grijă în acest tărâm, cu respect și suport, voi fi alături de persoana din fața mea pentru a ajunge acolo unde are nevoie și își dorește cu adevărat.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Psihopedagog
  2. Psihoterapeut experiențial
  3. Trainer Circle of Security
  4. Master în Evaluare, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei

Ce poți să discuți cu mine?

  • Insomnie
  • Dependențe
  • Stres
  • Burnout
  • Anxietate
  • Atacuri de Panică
Iulia Radu