Liliana Ispas

Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut, trainer, dar în primul rând sunt soție și mama unui copil minunat, lucruri care mă determină să mă perfecționez constant în ceea ce fac, să descopăr și să scot în evidență tot ceea ce este mai bun în mine și în ceilalți. Nașterea prematură a copilului meu a fost un moment dificil, o sursă de stres post-traumatic pe care am reușit să-l gestionez și să-mi recapăt echilibrul emoțional prin depășirea sentimentelor negative (care puteau de altfel conduce la depresie), astfel încât să-mi dedic toată atenția familiei mele. Aceasta a fost una dintre nenumăratele provocări la care a trebuit să fac față de-a lungul timpului, știind de fiecare dată ca dincolo de norii amenințători se află întotdeauna soarele.

Pe când eram foarte tânără am practicat cu succes sport de performanță, depășind toate obstacolele pe care un asemenea mediu competitiv și dur mi le-a scos în cale, de la cele de factură motivațională și emoțională, până la cele legate de performanțele fizice în sine. Mai târziu, cunoscând oameni de o mare diversitate, de la care am învățat enorm, am ajuns la concluzia că aceste diferențe dintre noi reprezintă punctul forte al fiecăruia și că, oricât de mare ar fi dificultatea, este fundamental să fim alături unii de alții și să ne arătăm înțelegători, căci nimeni nu greșește cu bună știință. Acesta este unul dintre motivele pentru care am înființat o asociație prin intermediul căreia încerc să ajut persoanele vulnerabile sau defavorizate (copii, bătrânii, oamenii nevoiași etc.).

După un lung proces cu mine însămi, în urma căruia am ajuns la o înțelegere profundă a ființei mele, am descoperit o puternică latură empatică, așa că mi-am propus să-i ajut pe ceilalți să se cunoască și să-și dezvolte capacitatea de a vedea lumea și de a se vedea pe ei înșiși într-o lumină nouă, autentică. În acest demers psihoterapeutic am la dispoziție o serie de instrumente specializate, pe care le putem folosi împreună pentru cunoașterea de sine, schimbare și vindecare. În cadrul relației terapeutice voi fi partenerul și sprijinul tău pentru a explora cu curaj toate aspectele vieții învățând astfel cum să depășești cu succes momentele de cumpănă.

Consider că întreaga mea experiență de viață până în acest moment m-a ajutat să devin cine sunt și că, în definitiv, poți obține aproape orice, cu condiția să îți dorești cu adevărat.

certificari
certificari

Certificări în

 1. Psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România
 2. Master în Psihoterapie cognitiv comportamentală
 3. Formare complementară: terapie sistemică cuplu, familie, copil – terapia familiei
 4. Psihopedagog
 5. Trainer acreditat ANC
 6. Consilier dezvoltare personală acreditat

Ce poți să discuți cu mine?

 • Insomnie
 • Parenting
 • Probleme de familie
 • Gestionarea emoțiilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personală
Liliana Ispas