Viziteaza-ne
George Georgescu 46
Calea Floreasca 169A
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Cine sunt eu?

Sunt un om simplu. Ador oamenii simpli și îmi plac lucrurile simple.

Îmi place să zâmbesc și îmi plac oamenii luminoși, fericiți, oamenii care zâmbesc cu sinceritate.

 

Sunt psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România în psihoterapie integrativă, mediator, consilier în dezvoltare personală și consilier privind cariera.

Inițial, traiectoria mea profesională a fost alta, absolvind Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Institutul Politehnic București, însă mi-am dat seama că interesul pentru binele meu și al celorlalți putea fi doar parțial valorificat. Și atunci, am ales să devin psihoterapeut.

Am studiat psihologia și sociologia și am obținut licența în psihologie, apoi am urmat cursuri de specializare postuniversitare, am participat la diverse evenimente, principalul beneficiar al tuturor cunoștințelor nou dobândite fiind eu însămi.

Îmi place să lucrez cu oamenii. De altfel, întreaga mea activitate profesională a fost construită pe interacțiunea cu oamenii, pe căutarea de soluții în ajutorarea celor aflați în nevoie. Empatia și sensibilitatea, pe de o parte, echilibrul și moralitatea, pe de altă parte, consider că sunt atuuri importante și necesare în profesia de psihoterapeut pentru a răspunde persoanelor aflate în dificultate.

În ultimele decenii societatea trece prin diverse transformări, aflându-se într-o permanentă evoluție. De aceea, consider că este necesar să ne oprim puțin din acest vârtej și să analizăm care ne sunt nevoile și interesele și să descoperim mijloacele de a evolua și de a ne dezvolta personal, dar și de a depăși problemele cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Doresc ca tot ceea ce eu am primit, învățat și dobândit, să pun în slujba semenilor mei, cu bucurie și recunoștință, în demersurile lor terapeutice și/sau de dezvoltare personală.

 

 

Vă aștept să descoperim împreună, umăr la umăr, calea de urmat!

 

Programează-te