Madeleine Negoiță

Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Sunt căsătorită și am două fiice (de 6 și 11 ani). Psihologia a fost întâi pasiune și nevoie pentru viața personală și a devenit în timp profesia pe care o practic cu pasiune. Am continuat perfecționarea profesională participând la numeroase seminarii și cursuri prestigioase de profil.

Activitatea de terapie individuală în cadrul cabinetului psihologic îmi aduce mari satisfacții. Consider că este o onoare și un privilegiu să poți lucra cu sufletele oamenilor. O altă activitate desfăşurată cu mare plăcere este participarea, organizarea și susţinerea de seminarii de parenting; am participat în calitate de co-terapeut la organizarea de grupuri de susținere pentru seniori; am activat ca voluntar în cadrul Centrului Parteneriat pentru Egalitate.

Dacă te-ai săturat să-ți întrebi prietenii ce să faci, sau aceștia nu mai pot rezolva problema ta pentru că, deși bine intenționați, nu au pregătirea necesară te aștept în cabinet. Câteva din scopurile terapiei sunt autocunoașterea, înțelegerea modului de funcţionare a minții umane, înțelegerea anumitor comportamente. Cum să trăiești este o abilitate care se învață.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Psihoterapeut – formare cognitiv comportamentală
  2. Psiholog clinician
  3. Competențe în terapie sistemică-cuplu, copil, familie - ACTF
  4. Master în comunicare și relații publice - SNSPA

Ce poți să discuți cu mine?

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emoțiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personală
Madeleine Negoiță