Mihaela Bandoc

Psihoterapeut Sistemic de Cuplu si Familie

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Viziunea iti va deveni clara doar in momentul in care vei privi adanc in inima ta...Cine priveste in afara, viseaza. Cine priveste inauntru, se trezeste".( Carl Gustav Jung)

Cand mi-am pus pentru prima oara intrebarea:,,Cine sunt eu?"", am raspuns:,,Nu stiu!"

Dar, un lucru foarte clar era acela "ca stiu cine NU sunt!"

De mic copil spuneam parintilor in mod constant ca ,,m-am nascut pentru Iubire, sa ofer Oamenilor Iubire." Simteam un ,,preaplin" in inima mea care dorea a fi impartasit Lumii. Anii au trecut si am ,,crescut mare", trecand prin firestile stadii ale dezvoltarii umane, preocupata fiind in mod constant de misterele a ceea ce numim VIATA. Pierderea unei persoane dragi sufletului meu la o varsta tanara, m-a ghidat catre domeniul psihologiei; mi-a dat ,,o foame"" de cunoastere si cautari de raspunsuri la intrebari precum: cine sunt? ce caut aici? care este scopul meu?...

Drumul dezvoltarii personale a fost cu soare,ploi, furtuni, uneori usor,alteori anevoios,am ras, am plans,am mai facut cate un popas cand m-am simtit coplesita dar am mers mai departe, iar Universul m-a rasplatit cu daruri precum blandetea,rabdarea, tolerenta,compasiunea, empatia si nu in ultimul rand cu ACCEPTAREA a TOT ce exista. Acum, sunt recunoscatoare pentru toate experientele pe care viata mi le-a oferit pentru ca au contribuit la cea care SUNT astazi. FAMILIA reprezinta comoara cea mai de pret pentru care merita sa mergi pe drumul numit VIATA. Astfel, am ales acesta profesie, realizandu-mi astfel ,,visul "" pe care l-am avut de mic copil, acela de a ajuta si de aoferi lumii cunoasterea dobandita de-alungul timpului. Si nu uita: DACA EU POT si TU POTI!"

certificari
certificari

Certificări în

 1. Psiholog atestat in:
 2. psihologia clinica
 3. psihopedagogie speciala
 4. psihoterapie sistemica de familie si cuplu
 5. psihologia muncii si organizationala
 6. psihologia transporturilor
 7. psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale
 8. Master - Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica
 9. Terapeut -ABA
 10. Expert -TSA
 11. Terapii holististice alternative (Reiki, Theta Healing)

Ce poți să discuți cu mine?

 • Insomnie
 • Parenting
 • Probleme de familie
 • Gestionarea emoțiilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personală
Mihaela Bandoc