Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Specializări

  •  psihoterapie cognitiv-comportamentala
  •  psihoterapie sistemica copil/cuplu/familie
  •  hipnoterapie si relaxare
  •  mediere si negociere de conflict

Te simti dezorientat? Ai dificultati in a comunica cu cei din jurul tau? Nu stii sa spui nu? Te simti „atacat” de ceilalti sau ti se reproseaza ca nu stii sa asculti sau ca esti egoist? Simti ca relatia de cuplu se deterioreaza si nu stii ce sa faci? Nu te mai simti comfortabil in propria piele si simti ca pierzi controlul? Te temi fara motiv? Tristetea te copleseste? Educatia copiilor te sperie? Te simti depasit ca parinte? Copilul tau are probleme? Ti-ai pierdut reperele si totul iti pare confuz? Constati ca ai dificultati in adaptare si relationare? Te preocupa starea ta fizica si psihica? Ai nevoie de obiectivitate asupra unor chestiuni care te preocupa? etc.

 Raspunsurile la toate aceste intrebari, si in plus, le vei afla odata cu aventura psihoterapeutica, un parcurs plin de peripetii si multe satisfactii, un demers amplu de cunoastere de sine, o calatorie spre centrul universului tau.  Nu pretind ca detin adevarul…studiile, evenimentele la care am participat, anii de practica mi-au permis mai intai sa ma cunosc si sa ma redescopar. Am invatat sa ma accept cu partile de umbra si lumina, sa-mi numesc si sa-mi satisfac dorintele, sa ma iubesc si sa-i iubesc pe ceilalti, cu diferentele fiecaruia. Orice pretext era bun pentru a evita acele situatii care imi cereau sa ma depasesc si mai ales sa-mi inving frica (teama de esec, de a nu fi la inaltime, teama de respingere etc.)…lumea mea interioara era trista, plina de frici, furii refulate, sentimente de rusine si de vinovatie…sufeream de o boala fara leac care ma omora lent, pe care o suportam zi de zi, o stare pe care am ales sa o schimb. Am ales sa indraznesc si sa-mi asum riscul!

Pentru a reusi sa pasim pe calea descoperirii de sine dispunem de diferite mijloace, dar trebuie sa incepem prin angajamentul personal. Numai dupa aceea vom putea alege workshopul la care sa participam, cartea pe care sa o citim, specialistul pe care sa-l consultam etc., intr-o cadenta proprie spre extinderea constiintei si atingerea obiectivelor personale.Iti doresc sa ajungi sa gasesti raspunsurile la intrebari, si mai ales curajul de care ai nevoie pt a trece la actiune. Sa-ti traiesti viata pe masura potentialului tau creator.
 

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

  • te confrunti cu anxietate; depresie; atacuri de panica; tulburari de personalitate; fobii; tulburari de  alimentatie; probleme sexuale;
  • faci parte din comunitatea LGBT.

 

 

 

 

Programează-te


TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez