Specializări

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală
  • Psihoterapie sistemica copil/cuplu/familie
  • Hipnoterapie şi relaxare
  • Mediere şi negociere de conflict

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

  • Te confrunţi cu anxietate; depresie; atacuri de panică; tulburări de personalitate; fobii; tulburări de alimentaţie; probleme sexuale;
  • Faci parte din comunitatea LGBT

 
 
 
 

Ce este psihoterapia?

Te simţi dezorientat? Ai dificultăţi în a comunica cu cei din jurul tău? Nu ştii să spui nu? Te simţi „atacat” de ceilalţi sau ţi se reproşează că nu ştii să asculţi sau că eşti egoist? Simţi că relaţia de cuplu se deteriorează şi nu ştii ce să faci? Nu te mai simţi confortabil în propria piele şi simţi că pierzi controlul? Te temi fără motiv? Tristeţea te copleşeşte? Educaţia copiilor te sperie? Te simţi depăşit ca părinte? Copilul tău are probleme? Ţi-ai pierdut reperele şi totul îţi pare confuz? Constaţi că ai dificultăţi în adaptare şi relaţionare? Te preocupă starea ta fizică şi psihică? Ai nevoie de obiectivitate asupra unor chestiuni care te preocupă? etc.

Răspunsurile la toate aceste întrebări, şi în plus, le vei afla odată cu aventura psihoterapeutica, un parcurs plin de peripeţii şi multe satisfacţii, un demers amplu de cunoaştere de sine, o călătorie spre centrul universului tău. Nu pretind că deţin adevărul... studiile, evenimentele la care am participat, anii de practică mi-au permis mai întâi să mă cunosc şi să mă redescopăr. Am învăţat să mă accept cu părţile de umbră şi lumina, să-mi numesc şi să-mi satisfac dorinţele, să mă iubesc şi să-i iubesc pe ceilalţi, cu diferenţele fiecăruia. Orice pretext era bun pentru a evita acele situaţii care îmi cereau să mă depăşesc şi mai ales să-mi înving frică (teama de eşec, de a nu fi la înălţime, teamă de respingere etc.)... lumea mea interioară era tristă, plină de frici, furii refulate, sentimente de ruşine şi de vinovăţie... sufeream de o boală fără leac care mă omora lent, pe care o suportam zi de zi, o stare pe care am ales să o schimb. Am ales să îndrăznesc şi să-mi asum riscul!

Pentru a reuşi să păşim pe calea descoperirii de sine dispunem de diferite mijloace, dar trebuie să începem prin angajamentul personal. Numai după aceea vom putea alege workshopul la care să participăm, cartea pe care să o citim, specialistul pe care să-l consultăm etc., într-o cadenţă proprie spre extinderea conştiinţei şi atingerea obiectivelor personale. Îţi doresc să ajungi să găseşti răspunsurile la întrebări, şi mai ales curajul de care ai nevoie pt a trece la acţiune. Să-ţi trăieşti viaţa pe măsură potenţialului tău creator.


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda cei mai buni terapeuți.